“Bölgemizin gelişmesi ve ekonomik olarak kalkınması konuşuldu”

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri geçtiğimiz gün Kırklareli Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette bölgemizin gelişmesi ve ekonomik olarak kalkınması için Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırklareli Ticaret Borsası arasında yapılabilecek projeler hakkında karşılıklı olarak
görüş alışverişinde bulunuldu.

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Meclis Başkanı Seyit Ahmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Alayayla, Meclis Üyeleri Hikmet Yıldırım ile S.Hakan Eğin'in ev sahipliğinde Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Yönetim Kurulu Üyeleri; Uğurcan Urgan, Selçuk Ataklı, Mustafa İşçimen, Sevtap Engin, Meclis Katip Üyesi Hüseyin Cinoğlu ve Genel Sekreter Erdem Başak katıldılar.
Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel'in borsanın faaliyetleri hakkında yaptığı sunumun ardından Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı borsada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Devamında Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Toplantıda bölgemizin gelişmesi ve ekonomik olarak kalkınması için Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırklareli Ticaret Borsası arasında yapılabilecek projeler hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Daha sonra iki oda-borsa başkanının karşılıklı olarak birbirlerine verdikleri hediyelerin ve bu günün anısına Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel' in Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı’ya borsanın plaketini takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi ve program sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol