“Bizler hep buradayız ve halkımızı bekliyoruz”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler dün gazetemize gündemi değerlendirdi. 2023 hedefleri için AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve teşkilatla uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Başkan Çiler aynı zamanda tüm vatandaşları parti binasına istişareye ve görüşmeye için davet etti.

“2014 yılından bu yana
il başkanlığımızda halkımıza
tüm kapılarımızı açtık”
Çiler açıklamasında, “Kıymetli hemşehrilerim hepinizin geçmiş Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi kademeli normalleşme sürecimize geçmiş bulunduk. Bugünden itibaren pazartesi ve Çarşamba günlerinde şahsım ve il başkanlığı olarak halkımızı görüşmelere davet ediyorum. Hafta içlerinde ilk yönetim kurulu, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarımızdan arkadaşlarımız her zaman burada nöbetçi olarak duruyorlar. Sizler tüm sıkıntılarınız bizlere aktarabilirsiniz. Bizler bugün buradan hepinizi partimize davet ediyoruz. İnşallah hep birlikte 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Kırklareli’nde AK Parti olarak güzel hizmetlere vesile olacağımıza inanıyoruz. Ramazan boyunca AK Parti teşkilatlarımız olarak tüm ilçelerimizde beldelerimizde sahaya inerek elimizden geldiğince temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarak şehit, gazi ve engelli ailelerimize ulaşmaya çalıştık. Özellikle teşkilatlarımız hem telefonla arayarak hem de yüz yüze iletişim sağlayarak sıkıntıları dinledi, çözüm önerilerimizi paylaştı. Bizler göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana il başkanlığımızda halkımıza tüm kapılarımız açmış bulunduk. “ dedi.
“AK Parti gerçekten halkın partisidir”
Kırklareli’nin gelişimi ve kalkınması için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan İl Başkanı Çiler yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi: “Bizler Ramazan’dan önce Sayın milletvekilimiz ile birlikte Ankara’da 2023 sunum programını hazırladık ve genel merkez teşkilat başkanlığımıza gittik. Devamında bu dosyaların aynısını bakanlıklarımıza da sunduk. Kırklareli 2023 hedeflerimizde, vizyonumuzda hangi yatırımlar, hangi projeler olacak ne gibi çalışmalar yapılacak bunlarla ilgili istişarelerde bulunduk. Milletvekilimiz ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Yaklaşık 7 senedir bu görevdeyim. Teşkilatlarımızla da uyum içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi 2023 hedeflerimiz için kapı kapı dolaşarak gönülleri almamız tek tek vatandaşlarımızla buluşmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi ilimiz için çok önemli olan Millet Bahçesi projemiz var. Bu projemizi 2023’e kadar bitireceğiz. Çevre yolları projemiz ve aynı zamanda Pınarhisar’da çok büyük bir OSB projemiz var. İlçelerimizle ilgili sağlık ve eğitim gibi ihtiyaçları projemizde sunduk. Bizler AK Parti olarak her zaman hedefi olan, belli bir takvimi olan ve planlı çalışan bir partiyiz. Kırklareli’nde de ulaşım, sağlık, eğitim gibi konularda çok güzel bir ivme yakaladık. Yerel yönetim seçimlerinde gerçekten ilk defa 8 ilçemizin 4 tanesinde belediye başkanlığını kazandık. 8 tane ilçemizin tamamında ilk kez il genel meclisi üyesi çıkardık. Ayrıca Alpullu, Büyükmandıra gibi büyük beldelerimizde ilk defa belediye başkanlığı yakaladık. İnsanlarımız gerçekten bunların farkına varıyor. Biz bir yıl içerisinde yaklaşık olarak 3.500’e yakın üye yaptık. Bunların 1000-1500 kadarı 18-25 yaş arası gençler. Bu bizim için çok kıymetli bir şey. Bizler il teşkilatı olarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Her zaman halkımızı bizim üstümüzde gördük. Halkın gücü üstünde bir güç tanımadık. AK Parti gerçekten halkın partisidir. Bu vesileyle de tekrardan ben halkımızı parti binamızda istişare etmeye, görüşmeye, helalleşmeye davet ediyorum. Bizler hep buradayız ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. İnşallah 2023 hem ilimiz hem de ülkemiz için hayırlara vesile olur diyorum. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. “ (S.Ünver)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. alttan biri çekildi 24 Mayıs 2021 Pazartesi 19:28:51

    Yerden göğe küp dizseler/ Birbirine berkitseler/ Alttan birini çekseler/ Seyreyleyin gümbürtüyü