“Bizim arkamızda güçlü bir millet var”

TBMM’nin tatili bitti, siyaset dünyası Pazartesi günü Ankara’da işbaşı yapacak. Genel seçimler sonrası seçim bölgesi olan Kırklareli’de yoğun bir halk buluşması gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, son günleri de yine ilçe, belde ve köylere ayırmayı ihmal etmedi. Geçtiğimiz hafta Trabzon’da olan Minsolmaz, Kırklareli’ye gelir gelmez soluğu hemşehrilerinin yanında aldı.

Hızlı bir tempoyla gezen Selahattin Minsolmaz, ilk olarak Babaeski AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Ali Gencal ile görüşmelerde bulunan ve üyelerle fikir alışverişi yapan Minsolmaz, Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a da bir ziyarette bulundu. Buradan Karahalil’e geçerek Belediye başkanı Dindar Seçen’i ziyaret etti. Gezi programında Çorlu’ya da uğrayan vekil, AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’la biraraya geldi. Dün Cuma namazını Lüleburgaz’a bağlı Sakızköy’de kılan Minsolmaz, ardından bir kahvehanede vatandaşlar ile buluştu, daha sonra köydeki esnafları dolaştı, yapımı devam eden 3300 m2 kilit parke taşı çalışmalarını inceledi. Buradan Pınarhisar’a geçen Minsolmaz, ilçe başkan yardımcısı İhsan Talay’ın mühendislik ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Minsolmaz Kırklareli’ye döndüğünde ise İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit ve müdürlük personelini ziyaret etti, kentin sağlık sorunlarını ve çözümlerini masaya yatırdı.
Yaz dönemi boyunca sürekli olarak vatandaşla buluştuklarını söyleyen Minsolmaz; “Genel seçimlerden sonra, sanki yine seçim varmışças,ına tempomuzu hiç düşürmeden halkımızın yanında olduk. Açılışlara katıldık. Cenazesi olanların acısını paylaştık, cemiyeti olanların sevincine ortak olduk. İnsanlarımızın sorunlarını dinledik, çözüm üretmeye çalıştık, notlarımızı aldık. Daha yapacak çok iş var. Milletimiz hizmet bekler.
Kırklarelimiz hizmet ister. Pazartesi günü Allah’ın izniyle yeni meclis döneminin açılışını yapacağız. Yine ülkemizin muasır medeniyet seviyesini yükseltmek için gayret sarfedeceğiz. Türkiye üzerine dün olduğu gibi bugün de oyunlar oynanıyor. Günlük algıları, küçük eksiklikleri bir kenara bırakıp, büyük resmi görebilmeliyiz. Ülkemizin güçlenmesi birilerinin hoşuna gitmiyor. Dün silahla bölmeye çalıştıkları vatanımızı, bugün ekonomik oyunlarla, yaptırımlarla yıkma düşüncesindeler. Ancak muvaffak olamayacaklar. Çünkü bizim arkamızda büyük bir millet var. Bu güç arkamızda olduğu sürece, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde geleceğe, zirveye doğru koşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Meclisin açılmasından sonra yerel seçim çalışmalarının hız kazanacağına dikkat çeken Minsolmaz, Kırklareli’nin AK Parti belediyeciliği ile tanışmasına az bir zaman kaldığını ifade ederek; “Kırklarelili hemşehrilerimizin, kaliteli, planlı, programlı, konforlu ve sorunsuz bir şehirde yaşaması için çok az bir zaman kaldı.
İnşallah yerel seçimlerde burada bayrağı devralacağız ve şehrimizi, çocuklarımızın geleceğini güzel yarınlarla buluşturacağız” şeklinde konuştu.




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Sizi de arkamızda görsek ? 30 Eylül 2018 Pazar 03:43:50

    Sizin arkanızda güçlü bir millet var doğru. Ama seçildikten sonra şu şehrin sorunlarına çözüm bulmak için sizi de seçmenlerinizin ve halkınızın arkasında bir görsek.

  2. sayın vekil biliyorsunuz ki sizin geçen seçimlerde başarı elde etmiş olmanız bile şahsınız adına keramet çapında bir olay. böyle fazla iddialı açıklamalar yapmasanız da size oy verdiğinde eli titrerken vicdanı da zangır zangır sallananları irrrrrrite etmeseniz...