“Biz birlikte büyük bir aileyiz”

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler önderliğinde, her Pazartesi günü parti binasında gerçekleşen halk günleri devam ediyor. Vatandaşın sorunlarını dinleyen, onlara çözüm arayan Çiler ve partililer, “Kapımız herkese sonuna kadar açık” felsefesiyle, halkın dertlerine derman olmaya çabalıyorlar.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve her Pazartesi günü pati binasında vatandaşların dertlerinin dinlendiği, çözüm arandığı, hasbihal edildiği bir platforma dönüşen olağan “Halk Günleri” devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren “halkla iç içe” olma düsturu ile hareket eden İl Başkanı Alper Çiler, halk günü toplantıları uygulamasını başlatmış, böylece vatandaşların sıkıntılarını kendi ağızlarından dinleyerek, çözüm odaklı bir sistemi hayata geçirmişti. O günden bu yana birçok vatandaşın derdine derman olan Çiler ve beraberindeki partililer, pek çok insanımızın hayır duasını da alıyorlar.
İşte bu toplantıların sonuncusu 10 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirildi. Yine yoğun bir katılım ile düzenlenen toplantıda, vatandaşın problemleri masaya yatırıldı, çözüm arandı. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler toplantının ardından yaptığı açıklamada;
“Pazartesi Olağan hemşerilerimizle hasbihal etmeye devam ediyoruz. Geçmiş bayramlarını kutladık ve dertleriyle dertlenip bir nebze onların sorunlarını sıkıntılarını giderebilmeye çalıştık. Tabi bunun yanında ilgilendiğimiz için, onları dinlediğimiz ve yardımcı olduğumuz için teşekkür etmeye gelenler de oluyor. Biz birlikte büyük bir aileyiz” dedi.
Vatandaşlar ise gazetemize yaptıkları açıklamalarda, partililere şükranlarını sunuyorlar. Vatandaşlar; “Alper başkanımızın hayata geçirdiği bu uygulama sayesinde dertlerimizi paylaşabileceğimiz, sorunlarımızı aktarabileceğimiz bir makam oluştu. Kendisine ve partililerimize çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızın çözümü için ellerinden geleni yapıyorlar. Hepsinden Allah razı olsun” diyorlar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol