Bitmeyen çile sona erecek mi?

Yaklaşık 8 Milyon TL'lik bütçe ile bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başlatılan Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda son rötuşlar yapılıyor. Özellikle Kırklarelispor taraftarının yakından takip ettiği çalışmalarında sona gelinmesi heyecanın tamamen artmasına sebep oldu

Yıllardır süren özlemin son bulması adına yapılan çalışmalara özellikle son 6 aylık süreçte hız kazandırılması üzerine heyecanın en üst seviyeye çıktığı Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, müsabakaların oynanabilmesi adına son rötuşlar atılıyor. Milyonlarca TL bütçe ile tamamen yenilenen ve yeni tribünlerine kavuşan stadyumda, çalışmaların ne zaman biteceği merakla bekleniyor. Özellikle Kırklarelispor taraftarının yakından takip ettiği bir türlü bitmeyen çalışmalar karşısında isyan ettiği Atatürk Stadyumu'nun, önümüzdeki haftalarda müsabaka oynanabilir hale gelmesi bekleniyor.
"Bitsin artık bu çile"
Üç sezondur takımından ayrı kalan Kırklarelispor taraftarı, bir türlü bitmeyen çalışmaların artık sabırları taşırdığını belirterek; "Takımımızın yaşadığı problemlerin, sıkıntıların, sorunların son bulabilmesi adına kendi evinde oynaması gerekiyor. Bu mümkün olmadıkça, yaşanan problemler son bulmayacak. Takımızın yeni sezona bu kadar iyi başlamışken devam ettirebilmesi adına müsabakalarını artık kendi evinde oynaması gerekiyor.
Aksi halde herhangi bir sendelemede yeniden aynı problemler gün yüzüne çıkacak ve sorunlar başlayacak" ifadelerine yer veren taraftar, takımlarını kendi tribünlerinde desteklemeyi özlediklerinin de altını çizdiler.
"Bitmeyecekse bilmek hakkımız"
Stadyumdaki çalışmaların ne zaman son bulacağıyla ilgili bir açıklamanın yapılmamasının merakları daha fazla arttırdığını vurgulayan taraftarlar; "Başladığı günden bu yana ne zaman biteceği ile ilgili net bir şey söylenmedi.
Son süreçte hız kazanan çalışmalarla birlikte çevre düzenlemeleri, tribünler, çim zemin tamamlanma noktasına geldi. Zemin hazır, tribünler hazır. Çevre düzenlemeleri devam ediyor. Tüm bunlar yaşanırken sahanın ne zaman müsabaka oynanmaya elverişli hale geleceği, ne zaman resmi maçların burada yapılacağı söylenmiyor.
Bununla ilgili bir açıklama yapılmalı. Halk ve taraftarlar bu konuyla ilgili olarak aydınlatılmalı. Aksi takdirde söylemler kulaktan kulağa yayılacak" diyerek düşüncelerini dile getirdiler.
Vatandaşlar da sorunun cevabı merak ediyor
Diğer yandan Kırklarelili vatandaşların da artık gündemine aldıkları ve yakından takip ettikleri çalışmaların ne zaman son bulacağı merak ediliyor.
Vatandaşlar, şehrin en önemli simgelerinden bir tanesinden bu kadar uzun süre mahrum kalınmasının çok kötü bir durum olduğunu vurgulayarak; "Şehrimizin en önemli simgelerinden bir tanesi stadyum.
Bu tüm şehirler için böyle. 2. Ligde takımı bulunan bir şehrin, stadyumunun olmaması da çok acı bir durum. Bu çalışmaların çok uzun süredir devam etmesi, insanların gerilmesine sebep oldu.
İnşallah çalışmalar en kısa sürede tamamlanır ve Kırklareli'ne güzel bir yapı daha kavuşturulmuş olur" şeklinde belirttiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol