Birol Özbay, MHP’den Evrensekiz Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Birol Özbay, MHP’den Evrensekiz Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu düzenlenen toplantı ile duyurdu. İl ve İlçe yönetimlerinin de katıldığı toplantıda 31 Mart gecesi zafer mesajı verildi.

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan tarafından, parti yöneticileriyle beraber Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz beldesine ziyaret gerçekleştirildi. Coşkulu ve kalabalık bir şekilde karşılanan MHP Kırklareli Yönetimi burada düzenlenen aday adayı tanıtım programına katıldı. Programa MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, MHP Babaeski İlçe Başkanı Serhan Şen, MHP Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars, MHP Vize İlçe Başkanı Serdar Gök, Lüleburgaz Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Beyazgül ve kalabalık bir topluluk katıldı. Coşkulu kalabalığa teşekkür eden MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, "Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alaka için hepinize çok teşekkür ediyorum. Görülen o ki artık burada MHP’ye ihtiyaç vardır. 31 Mart yerel seçimler için Evrensekiz Belediye başkanlığı aday adaylığını açıklayan Birol Özbay'a başarılar diliyorum. Evrensekiz'imize ve partimize hayırlı olsun. Allah’ın izni ve siz Evrensekiz’li hemşerilerimizin teveccühü ile 31 Mart gecesi üç hilalli bayrağımızı belediye binamıza asacağız. Durmadan, yorulmadan çalışacağız" ifadelerini kullanarak yerel seçim startını verdi.
Aday adaylığını açıklayan Birol Özbay ise, “Çıktığım bu kutlu yolda rabbim bizleri mahcup etmesin. Partimiz beni aday gösterdiği takdirde sizlere hizmet etmek için gece gündüz demeden, kimseyi ötekileştirmeden ve ayrım yapmadan, hak yemeden çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol