Birlikten kuvvet doğuyor

Kırklareli’nde kuşak çatışması değil, kuşak anlaşmasının en güzel örneğini sergileyen ve kamuoyunda büyük takdir gören Soner Ilık ile Turhan Altıntel, şehir için her fırsatta birlikte hareket ederek, örnek bir davranış sergiliyor. Diğer kurum, kuruluş ve kişilere de emsal teşkil eden bu sinerji sayesinde Kırklareli’ne uzun vadeli bir projeksiyon sağlayan ikili, şehrin markalaşması için büyük adımlar atmaya kararlı.

Kırklareli’nde Ticaret Borsası ile Ticaret Sanayi Odası arasındaki uyum ve beraberlik, kamuoyunda büyük takdir görüyor. İki kuruluşun güçlerini birleştirerek birçok projede beraber hareket etmesi, hem platformların üyelerine, hem Kırklareli’nin tanıtımına, hem de kentteki ticaret hayatına büyük fayda sağlıyor.
Uzun yıllardır Ticaret Borsası’nın başkanlığını yapan ve işadamı kimliğiyle uzun süredir Kırklareli için çabalayan Turhan Altıntel ile genç girişimcilerin şehrimizdeki en önemli ismi Ticaret Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, tecrübe ve enerjilerini birleştirince ortaya oldukça verimli faaliyetler çıkıyor. 2018’in Nisan ayında oda yönetim kurulu başkanlığına seçilen Soner Ilık, bir alt neslin aktif, bilgili ve vizyoner bir temsilcisi olarak, yılların deneyimini barındıran Turhan Altıntel ile oldukça güzel bir iletişim birlikteliği kurdu.
Bilgi ve birikim anlamında büyük bir kapasiteye sahip Turhan Altıntel de, genç başkanın hedefleri, düşünceleri ve projelerine katkı sunmaya her zaman hazır oldu. Hal böyle olunca ticarette bir kuşak çatılması değil kuşak birlikteliği oluştu. Sonucunda ise Kırklareli kazanmaya başladı. Yeni yönetim ile birlikte aktivitelerine hız veren Ticaret Sanayi Odası, eğitim, bilgilendirme, seminer, konferans ve buna benzer çok sayıda etkinliği vakit kaybetmeden programına aldı. Her fırsatta ise iki kurum birlikte yol alma stratejisi izledi. Bunun son örneği ilimize 17 ülkeden gelen 40 girişimcinin oda ve borsa birlikteliğinde ağırlanarak Kırklareli’nde ilk kez uluslararası nitelikte bir ekonomi çalıştayının düzenlenmesi oldu. Beraber yol almaktan oldukça memnun olduklarını dile getiren Soner Ilık ve Turhan Altıntel, Kırklareli’nin tanıtımı, markalaşması, ekonomisinin hareketlenmesi, yatırımların artması ve kontrollü bir biçimde gelişerek büyümesi noktasında ortak adımların devam edeceği müjdesini de verdi. İki kuruluşun ve bu kuruluşun başındaki iki önemli ismin bu birlikteliğinin, ilimizdeki diğer kurum, kuruluş ve kişilere de örnek olması gerektiğini belirten Kırklarelili insanlar, ‘Birlikten kuvvet doğar’ atasözünün canlı örneğinin Ilık ve Altıntel olduğunu ifade ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol