Birlikten güç doğdu

Temsilcimiz Kırklarelispor, tarih yazarak Ziraat Türkiye Kupasında çeyrek finale kalma başarısı gösterdi. Tüm Trakya’yı adeta tek yürek yapan karşılaşma için çevre ilçelerden hatta illerden vatandaşlar ilimize geldi. Müthiş bir birlik örneği ortaya koyularak elde edilen başarıyı ise yine tüm Kırklarelililer coşku ile kutladı. Sosyal medya adeta yanarken protokol üyeleri de yayınladıkları mesaj ve fotoğraflarla Kırklarelispor’u tebrik etti.

Kırklarelispor, Süper Lig Ekiplerinden Medipol Başakşehir’i 1-1’in rövanşında 0-0’lık skorla elemeyi başardı.
Tarihinde ilk kez Türkiye Kupasında Çeyrek Finale çıkmayı başaran ve büyük bir sürprize imza atan Kırklarelispor, sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada protokol üyeleri Kırklarelispo’un çeyrek finale kalışını yayınladıkları mesajlarla kutladı.
Vali Bilgin’den Kırklarelispor’a destek
Vali Osman Bilgin, Ziraat Türkiye Kupasında son 16 takım arasına kalan tek 2. Lig temsilcisi olan Kırklarelispor’umuzun Medipol Başakşehir ile Kırklareli Atatürk Stadyumunda yaptığı son 16 turu, rövanş karşılaşmasından 0-0 beraberlikle ayrılarak tarihi bir başarı elde ederek Türkiye Ziraat Kupası çeyrek finaline kalma başarısı gösteren Kırklarelispor’un başta futbolcuları olmak üzere Kulüp Başkanı Volkan Can’ı, teknik heyeti ve bu önemli mücadelede takımlarına müthiş bir destekle sahip çıkan taraftarlarını tebrik etti.
Süper ligin şampiyonluk adayı Medipol Başakşehir karşısında 90 dakika başa baş mücadele vererek ilk maçtaki avantajlı skoru korumayı bilen ve istediği skoru alarak tur atlayan Kırklarelispor’lu futbolcuları ilk önce sahaya inerek ve daha sonrada soyunma odasında bu haklı ve şehrimizi gururlandıran başarıdan dolayı kutladı. Vali Bilgin, Kırklarelispor’umuza Cuma günü yapılacak olan Türkiye Ziraat Kupasında çeyrek final kura çekiminde başarılar diledi.
Milletvekili Minsolmaz “Emeği geçen herkese teşekkürler”
AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz mesaj yayınladı; “Bugün Kırklareli’mizde oynanan Kırklarelispor-Başakşehir FK futbol maçı öncesinde;
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn Nihat Özdemir, Federasyon Başkanı Yardımcısı Sn Erdal Bahçıvan ve misafir Başakşehir FK Başkanı Sn Göksel Gümüşdağ’ı ağırladık. Kırklarelispor’umuz için çok önemi bulunan ve başarıyla sonuçlanan bu maçta bizleri yalnız bırakmayan Federasyon Başkanımıza ve yardımcısına, centilmence mücadele ettiğimiz başarılı futbol kulübü ile Başakşehir’in kıymetli Başkanı Sn Göksel Gümüşdağ’a teşekkür ediyorum.
Tartışmasız en büyük teşekkürü, Kırklarelispor’umuzun başarılı yönetici ve futbolcuları ile onlara verdikleri destekle her daim takımımızın yanında yer alan Kırklareli halkı ve Kırklarelispor taraftarı hak etmiştir. Valimizden, Belediye Başkanımıza, Odalarımızdan, Borsamıza, Kurumlarımızdan, Kuruluşlarımıza emeği geçen herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı.
Milletvekili
Gündoğdu
““Muhteşemsiniz çocuklar”
CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu mesaj ile Kırklarelispor’u tebrik ederek, “Muhteşemsiniz çocuklar.
Kırklarelispor çeyrek finalde. Yaşadığınız ve yaşattığınız çoşku, sevinç ve gurur için teşekkürler” dedi.
Belediye Başkanları
Kırklarelispor’u unutmadı
Vali Bilgin ve Milletvekilleri haricinde pek çok protokol mensubu da mesaj yayınladı. İlimizin İlçe Belediye Başkanları; Pınarhisar Belediye başkanı İhsan Talay, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Kofçaz Belediye Başkanı Ziya Karataş mesaj yayınlayarak Kırklarelispor’u kutladı.
Siyasiler
Kırklarelispor’u kutladı
İlimiz siyasilerinden; AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, CHPİl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, CHP Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan sosyal medyadan Kırklarelispor’u kutladı.
Bunun yanısra ilimizin kurum ve kuruluş müdürleri ile STK’ları da Kırklarelispo’u unutmadı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol