“Birlik olursak, bunu başarırız”

CHP’li İl Genel Meclis üyeleri tarafından bütçenin yetersizliği mazeret gösterilerek sürekli reddedilen Kırklareli Fuar ve Kongre Merkezi projesi, Haziran ayı Meclis toplasında ilgili komisyona oy çokluğu ile havale edilmişti. 

Bu yatırımın ilimize kazandırılması adına büyük çaba sarf eden isimlerden biri olan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler gazetemize bir açıklamada bulundu.
Çiler, İl Özel İdaresi’ne kaynak sağlamak, bütçeye katkı sağlamak adına şu anda kirasını ödedikleri Özel İdaresi iş hanından çıkıp, başka bir binaya taşınabileceklerini söyledi.
İl Özel İdaresine ait gayrimenkullerin ve gelir kaynaklarının kamu yararına kullanılması ve şehrin faydasına projelere imkan sağlaması için birlik olunması gerektiğini belirten Çiler,
Gerek AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, gerekse Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığı, kısacası tüm İl Teşkilatının bu projenin arkasında olduğunu söyledi.
Kurumun mülklerini kullanan özel şahıslara da seslenen Çiler, bu yatırımın ilimize kazandırılması için herkesin el ele vermesi gerektiğini vurguladı.
Çiler; “Mademki meclis üyelerimiz, Fuar ve Kongre Merkezi projesini bütçede kaynak sıkıntısı yaşadıkları için Meclisten geçirmediklerini belirtiyorlar, o zaman biz de elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Özel İdare taşınmazlarını kullananlar, kuruma kaynak sağlanması adına mülklerini değiştirerek, el ele vererek, Özel İdareye gelir katkısı sağlayabilirler. Bu çerçevede biz, parti olarak yeni bina arayışımıza başladık” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol