“Birleşe birleşe kazanacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun Kırklareli yerel seçim saha çalışmaları hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi.
 
Seçim çalışmaları ve yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi veren CHP Kırklareli Milletvekili Gündoğdu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Gündoğdu’dan birlik mesajı
CHP Kırklareli Milletvekili Azerbaycan’da gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi vererek; “Kardeş Ülke Azerbaycan Milli Meclisinin ev sahipliğinde başkent Bakü'de 20-24 Şubat tarihlerinde düzenlenen APA 14'üncü Genel Kuruluna TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş ve TBMM Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Türk Grubu Milletvekilleri olarak, Türkiye’yi temsilen katıldık” sözlerini dile getirdi.
“Yerel seçim çalışmaları”
Yurt dışı çalışmaları gerçekleştirildiğini ifade eden Milletvekili Gündoğdu, “Kırklareli’mize dönerek yerel seçim çalışmalarımıza yeniden başladık. Kırklareli’mizde sosyal demokrat, halkçı belediyeciliği büyütmek ve Kırklareli halkımızın tamamıyla kucaklaştırmak için dur durak bilmeden gönüllere girmeye, kalpleri kazanmaya devam ediyoruz” ifadelerini kaydetti.
“Saha çalışmaları”
Yapılan çalışmalarda gerçekleştirilen ziyaretlere dair bilgi veren Milletvekili Günndoğdu, “Saha çalışmalarımız kapsamında; 25 Şubat 2024 Pazar günü İnece Beldemize giderek Seçim Büromuzun açılışını coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdik.
26 Şubat 2024 Pazartesi günü Vize ilçemizde halkımızla buluştuk. Şirin İlçemiz Vize’de yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaştık. Ardından Vize İlçe’mizde Seçim Büromuzun açılışını gerçekleştirdik, hemşerilerimizle birlikte olduk.
Aynı günün akşamı ise Kırklareli merkezde vatandaşlarımızla bir araya geldik, sokakları şenlendirdik, dertlere ortak olduk, birlikte yapacaklarımızı, yeni projelerimizi değerlendirdik.
27 Şubat 2024 Salı günü Demirköy İlçe’mizde ardından da İğneada Belde’mizde vatandaşlarımızla birlikte olduk. Daha sonra seçim bürolarımızın açılışlarını gerçekleştirdik. Halk için halkçı belediyecilik yapacağız. Ben değil, biz diyerek, daha güçlü ve kararlıyız” dedi. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol