Biri lider mi dedi?

Kırklarelispor geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde karşı karşıya geldiği Spor Toto 2. Ligin Lideri konumunda ki Hataysporu 2–1 yenerek Liderliğe ortak oldu. 

Kırklarelispor son haftalarda müthiş çıkışı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ankaragücü mağlubiyetinden sonra silkelenen takım bir anda birbirinden önemli galibiyetlere ulaşınca herkesin konuştuğu takım oldu. Son olarak geçtiğimiz Pazar günü saat.16.00 da Atatürk Stadyumunda yaklaşık 4 Bin taraftarın önünde Kırklarelispor Hatayspor’a belki de bu yıl unutamayacağı bir mağlubiyet yaşattı. Müthiş futbolunu ortaya koyan temsilcimiz Kırklarelispor, oynadığı futbol ile büyük övgü alarak sahadan 2-1 lik sonuçla ayrıldı.
KIRKLARELİSPOR: Oğuzhan Bahadır, Davut Babur, Cemal İşleyen, Ahmet Devret, Ahmet Şahbaz, Soner Birinci, Barış Bakır, Engin Güngör, Şahinali Terzi, Serkan Çalık, Sedat Debreli
YEDEKLER: Deniz Yıldırım, Celal Aras, Enis Çeliksu, Mustafa Soytaş, Nazif Şener, Salim Kaya, Ahmet Baykal
HATAYSPOR: Akın Alkan, Soner Örnek, Mesut Çaytemel, Erhan Gözetlik, Serkan Koç, Tolga Çavdar, Mithat Yaşar, Selim Ilgaz, Yılmaz Özeren, Caner Hüseyin Bağ, Taha Balcı
YEDEKLER: Göksel Özkara, Fuat Onur, Sadi Karaduman, Ömer Kızıldağ, Selahattin Selçuk Özkan, Tuncay Kılıç, Emin Altunay
GOLLER: DK. 6 Engin Güngör, DK. 14 Serkan Çalık (KIRKLARELİSPOR)
DK. 78 Yılmaz Özeren (HATAYSPOR)
“Ne yaptın sen Kırklarelispor”
Kırklarelispor yakaladığı bu galibiyet serisini Hatayspor’a da tattırdı. Otoritelerin favori olarak gösterdiği Hatayspor Kırklarelispor karşısında yenilmekten kurtulamadı.
Maç sonu Puan Cetvelinde Hatayspor’la aynı puanda olan Kırklarelispor 2. sırada yer aldı. Aldığı bu 2–1 lik sonuçla epey sükse yapan Kırklarelispor, bundan sonraki maçlarında zor bir rakip olduğunu herkese göstermiş oldu.
“Maçın önemli anları”
Hasan Avcı’nın düdüğü ile başlayan maç ilk dakikasından bu yana heyecan içinde devam etti. Maçın ilk açılış golünü mükemmel bir kafa vuruşu ile Engin Güngör kaydetti.
Daha sonra müthiş bir kontra atakta atak yönüne doğru sağ tarafta topla buluşan Kırklarelispor’lu Serkan Çalık, Harika bir yarım vole vuruşu ile topu kalecinin sağından köşeye yollayarak takımını 2-0 lık üstünlüğe taşıdı. Maçın ilk devresi bu skorla sona erdi. İkinci yarı oyuna baskılı başlayan Hatayspor bir türlü aradığı golü bulamazken, dakikaların 78’i gösterdiği esnada ceza sahası içine kesilen bir orta da topla buluşan Hatayspor oyuncusu Yılmaz Özeren topu ağlarla buluşturarak farkı bire indirdi.
Maçın devamında başka gol olmayarak Kırklarelispor 2-1’lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 39-yeşil-beyaz... 27 Eylül 2016 Salı 21:13:33

    4 bin biraz abartılı olmuş.....Kapasite 3750...!