Birçok proje 3 yılda bitti

Göreve geldiği günden bugüne kadar Kavaklı Beldesini kısa sürede büyük değişimlerle tanıştıran Kavaklı Beldesi’nin Belediye Başkanı Gürel Koşdemir okul ve yol yapımı ile çalışmalarına devam ediyor. Merkez belediye ve diğer çevre belediyelere ders vermeye devam ediyor herkesle her konuyla birebir ilgilenen başkan Kavaklılı vatandaşların mağdur edilmemeleri ve metropol statüsünde bir hayata kavuşmaları için her adımı atıyor. Sadece koltuğa oturmakla Belediye Başkanlığı yapılmayacağını kanıtlayan Koşdemir başkanlık vazifesini eksiz yerine getirebilmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Başkan basına verdiği demeçte; "Kavaklılı çocukların eğitimine büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Gürel Koşdemir; Kavaklı Belediyesi olarak, sadece yasada yazan görevlerimizi yerine getiririz, başka da bir işe karışmayız demedik. Elimizi taşın altına koyduk. Benim bu Beldeye ve bu Beldenin çocuklarına karşı sorumluluğum var. Onların daha iyi şartlarda okuması benim en büyük temennim" dedi.
“Altyapıda bitecek”
Kırklareli'nin Merkez ilçesine bağlı Kavaklı beldesinin Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, beldenin gelişimi, huzur ve refahı adına yol çalışmasından meydan düzenlemesine kadar birçok başarılı çalışmaya imza atarken, günümüzde de faaliyetlerini hız kesmeden
sürdürüyor. Son olarak beldede yol düzenleme çalışmaları kapsamında parke kilit taş döşeme çalışmalarını yürüten Başkan, Kavaklı sakinlerinin yine takdirini kazandı. İlimizin küçük ama bir o kadar da gelişmiş beldesi Kavaklı'da altyapı çalışmalarından, meşe korusunun düzenlenmesine, parke taş döşenen yollarına kadar birçok düzenlemenin ardından beldeye adeta şehir merkezi görünümü kazandıran Başkanın hedefleri de bir o kadar büyük.
Başkan doğaya olan saygısını kanıtladı
Beldeye yepyeni bir yüz kazandıran ve havuzu, yenilenen çay bahçesi, zemine döşenen Arnavut kaldırımı ve en anlamlı tarafı olan Atatürk Heykeli ile beldeyi adeta bir şehir merkezi görünümüne kavuşturan Cumhuriyet Meydanı, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken, meydanın çevre düzenleme çalışmaları kapsamında sökülen ağaçların hiçbir zarar verilmeden bir başka mahalleye nakledilmesiyle de Başkan doğaya gösterdiği saygıyı bir kez daha kanıtlamıştı.
Belde şehir merkezi ile yarışacak bir görünüme kavuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol