“Birbirimize inanacağız, birbirimize destek ve dayanak olacağız”

MHP, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yarışacak 931 belediye başkan adayını Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Kırklareli adayı Derya Bulut da İl teşkilat mensupları ile birlikte toplantıda hazır bulundu. Kırklareli ilçe adaylarının da hazır bulunduğu toplantıya MHP Kırklareli Kadın Kolları üyeleri de iştirak etti.

Kırklareli ilçe adaylarının da hazır bulunduğu toplantıya MHP Kırklareli Kadın Kolları üyeleri de iştirak etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
Ülkemizin en hassas döneminde yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 67 gün kala belediye başkan adaylarımızın takdim ve tanıtımını yapmak maksadıyla toplandık.
Ne mutlu bizlere ki, inançlıyız, ilkeliyiz, iradeliyiz, istekliyiz, itibarlıyız, elbette sonuna kadar Ülkücüyüz. “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyor, adımlarımızı hızlandırıyoruz.
Çünkü yapacaklarımız pek çoktur. Çünkü işimiz çok, hedeflerimiz büyük, yükümüz ağırdır.
İnanıyorum ki 31 Mart 2019’da “Türkiye Ehline Emanet” edilecektir. İnanıyorum ki, Türkiye’nin önünü kesmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.
Öyle bir dönemdeyiz ki, hem tarih yazıyor, hem de yazılan tarihe şahitlik ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi 50 yıllık birikim ve tecrübesiyle, 50 yıllık ilke ve tutarlılığıyla, 50 yıllık siyasi ahlak ve ağırlığıyla Türkiye’nin önünü açıyor, serpilip gelişmesine destek veriyor.
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerini de bu şekilde kavrıyoruz. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleriyle birlikte ülkemiz yeni bir hükümet sistemine geçmiştir. Bu tarihi bir eşiktir. 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünü dikkate alarak bu geçişi düşünüp planlayan Cumhur İttifakı’dır. Bu geçişe onay veren büyük Türk milletidir.
Cumhur İttifakı cumhurun özlemlerini şuurla benimsemiş, Türkiye Cumhuriyeti’ni yükseltme amacına sebatla odaklanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti sistemsel yenilenmeyi başarmış, bunu da başkalaşmadan değişerek elde etmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin iyice yerleşip kökleşmesi hayat memat konusudur. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Bu yeni sistemin mimarlarından birisi de Milliyetçi Hareket Partisi’dir. İçinde olduğumuz, payımızın bulunduğu, var olması için çaba sarfettiğimiz bir hükümet sisteminin güçlenmesini istemek, kurum ve kurallarıyla derinlik kazanmasını amaçlamak tutarlılıktır, doğru bir siyasetin tezahürüdür. Yaptığımız ve yapacağımız da budur. Cumhuriyet’in yüzüncü yıldönümüne, yani 2023’e; huzur, istikrar, derlenmiş toparlanmış, kronik sorunlardan kurtulmuş şekilde mutlaka erişeceğiz. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meselesidir. Elbette bugüne kadar aday olarak ilan ettiğimiz 863 belediye başkan adayımızın seçilmesini istiyoruz.
Elbette Cumhur İttifakı’nın zafere imza atmasını, bununla birlikte il, ilçe ve büyükşehir belediye meclislerinde daha çok temsil edilmeyi amaçlıyoruz. 51 ilimizdeki il genel meclislerine daha fazla girelim, daha çok yer alalım arzusundayız. Ancak önümüzdeki seçimde bizim için beka her şeyin önünde ve üstündedir. Beka yoksa belediye taş yığını, beton yıkıntısıdır. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri beka seçimidir. Rehavete kapılmadan, gevşemeye müsaade etmeden, yılgınlıklara prim vermeden, ihmale düşmeden, umutsuzluğa kapalı durarak 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız. Bunun için çalışıyor, çabalıyor, amansız bir mücadele veriyoruz. Karşılıksız sevdiğimiz milletimize hizmet etmek için dürüst, temiz ve yetişmiş kadrolarımızla, üretken belediyecilik vizyonumuzla Milliyetçi Hareket’i zafere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Ne mutlu bizlere ki, partimizin her kademesinde görev alan değerli arkadaşlarım uyum, inanç, samimiyet ve bağlılıkla üzerlerine düşen görevleri titizlikle yapıyorlar, bundan sonra da yapacaklardır. Ümidim ve beklentim de budur. Genel merkez yöneticilerimizden il, ilçe ve belde teşkilat mensuplarımıza, adaylarımıza ve sandık müşahitlerimize kadar tüm ülküdaşlarım, tüm kardeşlerim başarıya inanmış, başarıya kilitlenmiştir. 31 Mart seçimlerinin hazırlık aşamasında, görevi ne olursa olsun, her arkadaşımın sorumluluğu çok fazladır. Teşkilatımızın bütün mensupları kutlu bir emaneti taşıdıklarının bilincindedir, aksini düşünmek zaten mümkün değildir. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ihtiva ettiği öneme binaen çalışmalarımızı günbegün yoğunlaştırmak zorundayız. Cesur olacağız, özgüven içinde hareket edeceğiz, umutsuzluğu, yanımıza, yöremize sokmayacağız. Cumhur İttifakı’na bağlı kalacağız, bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi adaylarının olduğu yerde partimize, AK Parti’nin adaylarının olduğu yerde AK Partiye oy ve destek vereceğiz.
Nefislerine yenilenlere, nefesi kesilenlere, yorulanlara, bireysel çıkar peşinde koşanlara, kendi hesabına değerlerimizi alet edenlere karşı uyanık duracağız, teyakkuz halinde olacağız. Beka mücadelemizi gölgelemeyi aklından geçirenleri hep birlikte engelleyeceğiz. Birbirimize inanacağız, birbirimize destek ve dayanak olacağız. 31 Mart akşamı hepinizden mutlu ve güzel haberler bekliyorum. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun diyorum.”
Tüm adayların bir arada olduğu hatıra fotoğrafının çekimi ile tanıtım toplantısı son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol