“Bir tarafta gözü dönmüş hainler sürüsü, diğer yanda şerefimle ölürüm diyen yiğitler ordusu”

Milletin idaresine zincir vurmak isteyenlerin hedefindeki,bombalanan Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) o günkü fotoğraflarını paylaştı. Minsolmaz, o geceyi; “Bir tarafta; gözü dönmüş, Milletin Gazi Meclisini bile bombalayacak kadar alçalmış, Milletine bomba yağdıracak kadar mankurtlaşmış hainler sürüsü, diğer yanda bu tehdide göğsünü siper eden, vatansız kalmaktansa, şerefimle ölürüm diyen yiğitler ordusu” sözleriyle anımsattı.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından 15 Temmuz 2016 gecesi sonrası yaşananlara ilişkin fotoğraflar paylaştı. TBMM’nin bombalanmasının ardından yıkılan kısımlarına ilişkin görsellerin yeraldığı paylaşımda yer yer harap olan TBMM odaları ve dış çevresine ait fotoğraflar yer aldı.
Paylaştığı fotoğrafların yanında geceye ilişkin düşüncelerini de paylaşan Minsolmaz, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;
“Aziz Milletimizin yaşadığı en karanlık günlerden biriydi 15 Temmuz 2016.Ülkesine canı pahasına sahip çıkanların, ülkesini satanlara, ülkeyi dar ettiği geceydi 15 Temmuz gecesi.Bir tarafta; gözü dönmüş, Milletin Gazi Meclisini bile bombalayacak kadar alçalmış, Milletine bomba yağdıracak kadar mankurtlaşmış hainler sürüsü, diğer yanda bu tehdide göğsünü siper eden, vatansız kalmaktansa, şerefimle ölürüm diyen yiğitler ordusu.
Şükür Rabbimize ki; hain terör örgütü FETÖ ve yurtdışındaki uzantılarının oyunları bozulmuş ve Milletin feraseti ile Devletin aklı bir kez daha sinsi bir ihanete karşı galip gelmiştir.Tüm terör odaklarına rağmen Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kıyamete kadar varlığını sürdürecek, bayrağını sancaktan indirtmeyecek, ezanını dindirtmeyecek ve hainlere vatanını asla teslim etmeyecektir.
Biz; masum ve mahsun bir milletiz. Dostluğumuz çelikten bir kalkan gibidir. Vatanımıza, bayrağımıza, İstiklal Marşımıza, ezanımıza saygı duyana kurban oluruz.Ama bu Milletin namusunda, Devletimizin bekasında ve Vatanımızın tek taşında gözü olana bela oluruz. Bunu herkes böyle bilmelidir.
Vatanı tehlikede olduğunda canını hiçe sayıp şehitlik makamına yürüyen, arkasına bakmadan hakka koşan aziz şehitlerimizi ve fedakar gazilerimizi derin bir saygı ve minnetle anıyorum.
Aziz Milletimizin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutluyor, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol