Bir şampiyonluk da Veteranlarımızdan geldi

TÜMSO tarafından düzenlenen “40+ ve 50+ Yaş Master&Veteran Türkiye Futbol Şampiyonası 2017” Antalya-Kemer’de Limra Hotels&Resort ve Limra Club Park Hotel tesislerinde organize edildi. Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Futbol Takımımız turnuvadan şampiyonlukla ayrıldı.
26-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Şampiyona 40+ ve 50+ yaş olmak üzere iki ayrı grupta eleme usulü ile gerçekleşti. Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Futbol Takımı turnuvada büyük bir başarı göstererek finale adını yazdırdı.
Antalya/Kemer Limak Limra Hotel&Resort’ta başlayan TÜMSO 40+ Master Türkiye Şampiyonasının açılış maçı Kanute Masterler ile Kırklareli Masterler arasında oynandı.
Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçın seyir zevki üst seviyedeydi. Kanute Masterler şampiyonanın ilk golünü atarak 1-0 sıfır öne geçtiği maçta daha sonra Kırklareli Masterler attığı üst üste gollerle maçı 4-1 lik skora getirdi. Toparlanan Kanute masterler 2 gol bulmasına rağmen maçı 4-3 Kırklareli Masterler kazandı.
Temsilcimizin aldığı diğer sonuçlar şöyle; Sarıyer Ada Masterler:4-Kırklareli Masterler:8
Kırklareli Masterler:2-Paşalimanı Masterler:0
Kırklareli Masterler:3-Sarıyer Ada Masterler:2
Kırklareli Masterler Ve Veteranlar Futbol Takımı 29 Nisan Cumartesi günü saat 17.30’da turnuvanın finaline adını yazdırdı ve şampiyon olarak Kırklareli'ne dönme başarısını gösterdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol