Bir mutluluk hikayesinin ilk sayfaları, ilk sözü; Merve Yanya, Yorum Üstün

Merve Yanya ve Yorum Üstün, birlikteliklerinde önemli bir adımı atarak, güzel bir hikayenin de ilk sayfalarına merhaba dedi. Edirne’de kız evinde gerçekleştirilen nişan töreninde aileler bir araya gelerek genç çiftin yuvalarını kurmak için çıktıkları yoldaki sözlerine şahit oldu.

Önadım Gazetesi Sayfa Editörü Yorum Üstün, mutlu bir yuvanın ilk adımını Merve Yanya ile nişanlanarak attı. Yanya ailesinin evinde gerçekleşen nişanda, kız isteme merasiminin yanında kahveler geldi. Kız verildi, eller öpüldü. Ve yüzüklerin de takılmasıyla eller bir ömür ayrılmamak üzere kenetlendi. Pasta kesildi, yüzük takıldı, kurdele kesildi, darısı başına denileceklere de o kurdelelerden yutturuldu. Gözlerdeki mutluluk, yüzlerdeki tebessümler buluşunca, kızı da isteyip alınca, Allah erdirsin tamamına…
Yanya ve Üstün Aileleri’nin evlatlarının mutlu günündeki Önadım Medya Grubu bünyesinde yayın hayatını sürdüren Önadım Gazetesi Muhabiri Yorum Üstün, mutluluğa birlikte yürümek için sözünü verdi. Merve Yanya ve Yorum Üstün’ün yüzükleri takılıp kurdele kesildikten sonra hatıra fotoğrafları çekilerek, çifte de hayırlı olsun dilekleri iletilerek, hatıra fotoğrafı çektirilerek son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol