Bir kez daha Kemal Kılıçdaroğlu

Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) gönül veren Kırklarelilerin de yakından takip ettiği CHP’nin Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 36. Olağan Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu 790 oy ile yeniden Genel Başkan seçildi.
Teşekkür konuşması yapan Kemal Kılıçdaroğlu; "Türkiye’yi yeniden çağdaş uygarlığa taşımak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu bizim namus borcumuzdur. Önümüzdeki süreç, sıradan bir süreç değildir. Zor koşullarda mücadele vereceğiz." dedi. Rakibi Muharrem İnce ise 447 oyda kaldı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bizim Kırklareli'den giden delegeler hangisine oy verdi acaba ? Ona göre bizim de onlara tavrımız değişik olacaktır. Değişime karşı bir delege profili istemeyiz.

  2. kaybedenler kulübü 06 Şubat 2018 Salı 02:36:22

    Yandaş mandaş medyaya gerek yok. Yılmaz Özdil'in Bekir Coşkun'un kurultay sonrası eleştirilerine bakmak yeter durumu anlamak için. En ateşli partililerimiz bile burada bir terslik var demiştir. Bu gece bir kanalda Muharrem İnce kurultayda yaşadıklarını anlattı ve kendi ağzından partimiz bir avuç elitist tarafından kuşatılmış durumda dedi. Açıkçası tüm seçimlerde kaybetmiş yenilenme vaat edemeyen bir parti liderine ve onun sürekli eleştirilen toplumun genel kabulleri ve değerleri ile bir şekilde çatışmalı kişileri doldurduğu pm listesine razı olmak kötü bir durum. Bizim il teşkilatımız da bu değişime AMAN BİZE DOKUNULMASIN DA GENEL MERKEZLE TERS DÜŞMEYELİM DE diye destek vermişse çok üzücü. Yeri gelince Kırklarelideki etkinliklere MUHARREM İNCE'yi baş sırada çağırıp halkı onun müthiş hatipliğiyle coşturup sayın İNCE'ye onun ihtiyacı olan zamanda destek verilmemesi çok ayıp olur. Bu bizim delegelerimizin vicdanına kalmış olsun. Çok üzüldüm herşeyin aynı kalmasına.

  3. kırklareli teşkilatının chp genel merkezinde nokta kadar karşılığı olmadığı bi kez daha ortaya çıktı chp kırklareliyi oy ambarı olarak görüyor ama iş yönetime parti meclisine almaya gelince adam yerine koymuyor. Bundan sonra chp ye oy yok kırklareli teşkilatı ağırlığını koymak yerine kılıçdaroğlu gibi birine yalakalık yaptı gitti peşin peşin imza verdi chp kırklareli de 1 vekillik bile haketmiyor ne kadar kızsam da ya akp ye ya akşener e atacam geçti o günler keriz miyiz biz

  4. mustafa bey haklısınız. peşin peşin oy verildi. nasılsa genel başkan seçildi deyip ertesi gün teşkilattakiler dönüş yoluna koyulmuştu bile. orada genel başkanla birkaç chp.li yöneticiyle fotoğraf çekip çok iş yapmışlar gibi yayınlamayı marifet sayıyorlar. ne ağırlığımız var ki dediniz diye size kızacaklar. "kırmızı plakamız var ya" diye. 30-40 sene sonra avuntu emzik verilmiş ağzımıza siz bununla yetinin denmiş. yere göğye koyamıyorlar. kırklarelim bir arpa boyu yol katedememiş ama oy deposu görülmüş dediyiniz gibi.