Bir karne hediyesi de Kırklareli Devlet Hastanesi’nden

Tüm Türkiye’de olduğu gibi  Kırklareli’nde de okullar sömestr tatiline girdi. Kırklareli Devlet Hastanesi, personeline ve çocuklarına karne hediyesi verdi. 22 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’daKırklareli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen film gösterimi ile minikler eğlenceli dakikalar geçirdi. Oldukça yoğun katılımın olduğu film gösteriminde çocuklar kadar büyükler de eğlendi.

Önadım Haber
Karnelerini alarak sömestr tatiline giren öğrenciler, Kırklareli Devlet Hastanesi’nin düzenlediği film gösterimi ile tatil keyfini doyasıya yaşadı. Kırklareli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda organize edilen gösterimde “İyi Bir Dinozor” isimli animasyon filmi çocuklarla buluştu.
Patlamış mısır ikramı yapıldı
Karne hediyesi olarak düzenlenen etkinlikte Kırklareli Devlet Hastanesi personeli ve çocuklarına ücretsiz olarak gerçekleştirilen film gösterimin ilgi büyüktü. Çocuklarla birlikte ebeveynlerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte salon bir hayli doluydu. 14.00’da başlayan etkinlik öncesinde salonun girişine koyulan stantta patlamış mısır ikramı da yapıldı.
“Çocuklarımız güzel vakit geçiriyorlar”
Etkinlik ile ilgili olarak konuştuğumuz hastane personeli ebeveynler; “Kırklareli Devlet Hastanesi yönetimine organize ettikleri bu etkinlik için çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız bu soğuk kış günlerinde dışarıda oynayamıyorlar, hep evde vakit geçirmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda çocuklarımız için sıkıcı olabiliyor. Bunun gibi hem kapalı hem de eğlenceli etkinlikler sayesinde çocuklarımız güzel vakit geçirebiliyorlar” dediler.
Çocuklar teknoloji ile çok iç içe
Etkinlik sayesinde çocukların telefon ve tabletlerinden uzaklaştığını belirten veliler, “Seçilen film çocuklarımız için oldukça uygun bu da hem eğlenmeleri hem de öğrenmeleri açısından onlar için çok yararlı olacak. Ayrıca burada kendi yaşıtlarıyla bir araya gelebilme imkanı buluyorlar. Hem eğleniyorlar hem de sosyalleşmek için alanları oluyor. Maalesef günümüzde pek çok çocuk yaşları kaç olursa olsun çok fazla derecede sosyal medya ve teknoloji ile haşır neşir oluyorlar.
Bu etkinlikler aslında ellerinde telefon tablet olmadan tam anlamıyla çocuk olarak vakit geçirmeleri için çok önemli. Buraya geldikten çocuğum telefonu istemedi. Kendi yaşıtı arkadaşlarıyla oynadı ve bu beni mutlu etti. Bu yüzden Kırklareli Devlet Hastanesi’ne bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştular.
“Düşünsel,  duygusal ve sanatsal gelişimlerine katkıda
bulunacağına inanıyoruz”
Kırklareli Devlet Hastanesi Personeli; “Öğrencilerin yarıyıl tatillerinde eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak istediklerini belirterek, Hastane yönetiminin hem öğrencilere hem de velilere bir hediye vererek bu etkinliği gerçekleştirdiğini ifade etti.
Personeller; “Bu yıl çocukların severek izleyeceğini umduğumuz bir film seçtik. Özenle seçtiğimiz filmi izlemeye birçok öğrenci katılım gösterdi. Renkli, evrensel temalar taşıyan bu filmlerin düşünsel, duygusal ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandılar. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol