Bir gün de olsa çok yakıştı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında AK Parti Belediye Meclis Üyesi İpek Sevim, Kırklareli Belediye Başkanlık makamına oturarak bir günlüğüne Belediye Başkanı oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla 8 Mart 2019 Cuma günü Kırklareli Belediye Başkanlığı koltuğuna AK Parti Belediye Meclis Üyesi İpek Sevim oturdu. Belediye Meclis üyelerinin de ziyaret ederek tebrik ettiği Sevim, yaptığı açıklamada,
“Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Sayın Kırklareli Belediye Başkanımız da kadın olmam dolayısıyla görevini bana devretmiştir. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın yürekleriyle, emekleriyle gerçekten dünyamızı güzelleştirdiğine inanıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var; “Dünyada gördüğünüz her şey kadınların eseridir” demiştir. Bu vesileyle Atatürk’ümüzü sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Benim 8 Mart Dünya Kadınlar gününde dileğim; Ülkemizde, dünyamızda kadına yönelik olan şiddetin, ayrımcılığın son bulmasıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tüm kadınlarımıza kutlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol