Bir Roman Yazıyorum göz doldurdu

"Bir Roman Yazıyorum Düşüm, Gerçeğim" projesi kapsamında Roman çocuklar müzik ziyafeti verdi. Kırklareli Valisi Esengül Civelek’in yakından takip ettiği proje kapsamında müzik eğitimi gören minikler, Kültür Merkezi’nde halk ile buluştu.

Roman çocukları geçtiğimiz Perşembe gecesi Kültür Merkezi’nde halk ile bir araya geldi. Kırklareli Valisi Esengül Civelek’in himayesinde yürütülen "Bir Roman Yazıyorum Düşüm, Gerçeğim" projesi kapsamında müzik ile uğraşan minikler görsel şölen sundu. Düzenlenen programa Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Mustafa Barut, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara ile kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Müzik konusunda eğitim alarak her gün kendilerine bir şey katan öğrenciler, bilgi ve becerilerini bu kez Kırklarelililer için sergiledi. Gerçekleştirilen müzik dinletisinde konuşma yapan Kırklareli Valisi Esengül Civelek; “Gerçekleştirilen bu proje ile Roman çocuklarımızı hayata kazandırmayı amaçlıyoruz. Proje kapsamında sadece müzik değil, sosyal, kültürel ve sportif eğitimlerimizde devam ediyor. Allah'tan niyaz ediyorum ki roman çocuklarımızın düşleri en güzel şekilde gerçek olur. Bu tür projeleri gönülden destekliyoruz” şeklinde konuştu. Projeyle Roman çocukların topluma ve hayata hazırlandığını belirten Civelek, Roman çocuklarına sosyal, kültürel ve sportif eğitimler verildiğini kaydetti. Projeyle çocukların yeteneklerinin de keşfedildiğini belirten Civelek; '' diye konuştu. Düzenlenen etkinlik, Roman çocuklardan oluşan halk oyunlarının gurubunun gösterisiyle başladı.
Ritim grubu ile gösterileriyle süren program da, öğrenciler müzik aletleriyle türkü ve sevilen şarkıları seslendirdi. Miniklerin hazırladığı işaret dili korosu ile büyülü sesler korosunu dikkatle izleyen seyirciler, gecenin sonunda büyük alkış ile öğrencileri mükâfatlandırdılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol