Bilgin’e Fahri Hemşehrilik Beratı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Demirköy’de gerçekleştirdiği çeşitli ziyaret ve açılış programında fahri hemşeri ilan edildi. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Vali Bilgin’e Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti.Törene AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da katıldı.

Vali Osman Bilgin, çeşitli temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Kırklareli’nin Demirköy İlçesini ziyaret etti.Vali Bilgin’e ziyaretlerinde AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’daeşlik etti. Gerçekleşen İlçe ziyaretinde Vali Osman Bilgin, ilk olarak Demirköy Kaymakamlığını ve Demirköy Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek, pandemi boyunca özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti.
Vali Bilgin daha sonra, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün’ü ziyaret ederek pandemi sürecinde gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Recep Gün'de Vali Bilgin’e Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti.
Bilgin, daha sonra Trakya Kalkınma Ajansı ve Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile ortak yürütülen proje kapsamında yapılan İğneada-Milli Parklar Kuş Gözlem Kulesini gezerek hizmete açtı.
Vali Bilgin son olarak Demirköy ziyaretleri kapsamında İğneada Beldesinde hizmet verecek olan İğneadaLongosphereGlamping Konaklama ve Mesire Yerlerinin açılış programına katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol