Bilgin’den 1 Mayıs kutlaması

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bilgin mesajında, 1 Mayıs’ın toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmete sunan işçi, memur tüm çalışanların emeklerinin ne denli önemli ve anlamlı olduğunu gösteren, Emek ve Dayanışma Günü olduğunu söyledi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;“Dünyada ilk olarak 1889 yılında kutlanmaya başlanan ve 2009 yılında resmi tatil ilan edilen 1 Mayıs "Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanmaktadır.
Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmete sunan işçi, memur tüm çalışanların emeklerinin ne denli önemli ve anlamlı olduğunu gösteren, Emek ve Dayanışma Günüdür.
Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan verilmesi gerektiğine inanan ve bunu prensip edinen bir inancın mensuplarıyız. İşçi ve emekçilerimizin gösterdikleri gayret ve çalışma mücadelesi ile İşçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkemiz, ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılara imza atmıştır.
İlimizin ekonomik olarak büyümesi ve sosyal kalkınması, hedeflerine ulaşması için, tüm çalışanların, sorumluluk içerisinde hareket etmedeki kararlılıkları, sağduyulu tutum ve davranışları her türlü takdirin üzerindedir.
Bu vesile ile bütün çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, işçilerimizin aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Sayın Valimize teşekkür ederim sağolsunlar. ..