Bilgin ve Minsolmaz’dan Bakanlara ziyaretler

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Ankara’da bulunduğu süre içerisinde Bakanlara yönelik ziyaretlerde bulunmuştu. Vali Bilgin son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık ile Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'u da ziyaret etti. Bilgin’e Ankara temaslarında AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılmak üzere hafta başında Ankara’ya giden Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bu program sonrası Ankara’da AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte ilimizdeki yatırımlar konusunda ilgili Bakanlarla görüşmelerde bulundu. Vali Bilgin son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık ile Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'u da ziyaret etti.
Vali Osman Bilgin, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ı Bakanlık Makamında, ardından Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'u yine makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Bilgin ve Minsolmaz, Bakanlarla İlimizde devam eden ve planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundular... (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol