Bilgin çiftinin ziyaretleri sürüyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ildeki inceleme gezilerine devam ediyor. Bilgin bu kapsamda Kofçaz’da köy ve karakol ziyaretlerinde bulundu. Öte yandan Vali Bilgin’in eşi İlknur Bilgin’de Huzurevi ve ÇEKOM’u ziyaret ederek yaşlılar ve çocuklarla buluştu. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ildeki inceleme ve tanışma ziyaretleri kapsamında Kofçaz’da bazı ziyaretlerde bulundu. Kofçaz Malkoçlar Sınır Hudut Karakolu'nu ziyaret eden Vali Bilgin, vatani görevlerini ülkemiz sınırlarında icra eden Mehmetçiklerimize hayırlı görev ve tezkereler dileyerek onlarla sohbet etti.
Vali Bilgin’in Kofçaz’daki gezisi Beyciler Köyü ile devam etti. Bilgin burada vatandaşlarla hasbihal ederek köy sakinlerinin isteklerini dinledi. Vali Bilgin, Kofçaz’da ayrıca Malkoçlar Köyü'nü de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Bilgin
ziyaretleri kapsamında ilçede bulunan yöresel reçel firmalarını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlknur Bilgin’den çocuk
ve yaşlılara ziyaret
Vali Osman Bilgin’in ildeki ziyaretleri devam ederken eşi İlknur Bilgin’de Kırklareli Huzurevi'ni ziyaret ederek İller arası düzenlenen Bocce Turnuvasında şampiyon olan Huzurevi sakinleriyle Bocce oynadı, şampiyonları tebrik etti. Bilgin ayrıca Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) ile Kadın Konukevi'ni de ziyaret etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol