Bilecik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün Önadım ailesinin misafiri oldu

Bilecik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün Önadım Gazetesini ziyaret etti. Ergün 25 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan BİK Genel Kurulu’nda Görev Alacak Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği seçimleri ile alakalı destek istedi. Yerel basın adına daha iyi hizmet verebilmek, gazetelerin sorunlarını gündeme taşımak ve çözmek adına bu göreve talip olduğunu söyleyen Ergün, Kırklareli’nde Önadım ailesini ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Aynı mutluluğu kendisinin de paylaştığını vurgulayan gazetemiz sahibi Öznur Tüzün de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ergün’e seçimlerde ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Basın İlân Kurumu teşkiline dair 195 sayılı Kanun’un 5’inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen İstanbul, Ankara, İzmir dışında kalan ve resmi ilan yayınlayan Anadolu gazetelerinin sahiplerini temsilen Kurum 32. Dönem Genel Kurulu’nda görev alacak farklı coğrafi bölgelerden 3 (üç) üyenin tespiti için 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da Mamak-Ankara’da kâin Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda bir seçim düzenleyecek. 
Bu kapsamda Bilecik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, ayrıca Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ergün dün Önadım Gazetesi Tesislerinde misafirimiz oldu. Ziyarete; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Düzgün, Önadım Gazetesi İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı, ayrıca Rumeli Hardaliye Genel Koordinatörü Hikmet Yıldırım, Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım ve Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram da iştirak etti. 
Basın İlan Kurumu 32. Dönem (Şubat 2023 – Şubat 2025) Genel Kurulu’nda görev alacak Anadolu gazete sahiplerinden (3) temsilcinin belirlenmesi için 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da Mamak-Ankara’da kâin Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda bir seçim gerçekleşeceğini belirten Mehmet Ergün, kendisi ile birlikte Erdoğan Erişen ve Tahir Ulabak’ın bu görev için aday olduğunu kaydetti. Bu anlamda bölge bölge ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Ergün, destek istediklerini belirtti. Yerel basın adına daha iyi hizmet verebilmek, gazetelerin sorunlarını gündeme taşımak ve çözmek adına bu göreve talip olduğunu söyleyen Ergün, Kırklareli’nde Önadım ailesini ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Aynı mutluluğu kendisinin de paylaştığını vurgulayan gazetemiz sahibi Öznur Tüzün de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ergün’e seçimlerde ve çalışmalarında başarılar diledi. 
Heyet daha sonra öğle yemeğinde tekrar bir araya geldi. Kırklareli köftesine hayran kalan misafirler, Rumeli Hardaliye’nin tadına da tam not verdiler. Ergün daha sonra Tekirdağ’a geçmek üzere ilimizden ayrıldı. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol