Bilal Yapıcı öğrencilerinden müzik ziyafeti

8 Mayıs Pazartesi günü saat 20:30’da Kırklareli Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Orkestra konseri büyük ilgi gördü. 
Kırklareli Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi ve Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi ile ortaklaşa düzenlediği Orkestra Konseri 8 Mayıs Pazartesi günü saat 20:30’da Kırklareli Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti. Gerçekleşen Konsere Kırklareli Valisi Esengül Civelek de katılım gösterdi. 

Kırklareli Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar lisesi ve Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar lisesi ile düzenlediği konser 9 Mayıs Salı Günü Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlendi.
“Neden Trakya’dan
Fazıl Say’lar, İdil Biret’ler çıkmasın”
Kırklareli Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Süheyla Solak yaptığı açıklamada “Amacımız Öğrencileri hedefine ulaştırmak. Öğrencilerimizin başarısını ve uyumum sağlamak. Bizlerde Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar lisesi ile protokol imzalayarak bir konser düzenlemeye karar verdik. Bu konserin amacı öğrencilerimizin başarısını duyurmak ve herkes ile nasıl müzik uyumu sağladığını ortaya çıkarmak. Biz öğretmenlerde öğrencilerimizin ne kadar zor olan parçaları çaldığını görmek bizi onurlandırdı. Her zaman söylediğim gibi neden bizden de çıkmasın. Evet öğrencilerimiz çok yetenekli bizlerde bu yetenekleri ortaya çıkartıyoruz. Çocuklarımız her zaman gayretini gösterdi. Biz bir aile olarak çalıştığımız için ve hepimizde müzik kökenli olduğumuz için çocuklarımızın duygularını anlayabiliyoruz. Amacımız çocuklarımın hedeflerinin daha üstüne çıkarmak Kırklareli’nden de bir Fazıl Say’lar çıkar” dedi.
Programdan Keyif alan aileler “Biz çocuklarımızdan gurur duyuyoruz her zaman hedeflerinin daha fazlası yapabilmesi için her zaman arkalarındayız. Onların başarılarının devamını diliyoruz ” dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol