Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi Roman çocuklarını bekliyor

Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi'nin Roman çocukları için bir fırsat olduğunu, ailelerin bunu iyi değerlendirmesi ve çocuklarını bu okula göndermelerini isteyen Okul Müdürü Refik İpek, ailelere seslenerek;
"Eğer çocuklarınızın kendi alanlarında iyi bir eğitim almasını, Milli ve Manevi değerlerine bağlı, Ülkesini ve Milletini seven, yetişmiş iyi birer insan ve iyi birer sanatçı olmasını istiyorsanız, çocuklarınızın okula devamını sağlamlısınız" dedi.

Kırklareli Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi örnek bir çalışma sergileyerek Yayla Mahallesindeki Kırklareli Müzisyenleri Kültür ve Sanat Derneğinde; Roman öğrencilerin devam, devamsızlık, başarı başarısızlık, ulaşım ve diğer bazı sorunlarıyla ilgili bir toplantı düzenlendi. Okul Müdürü Refik İpek başkanlığında; Müdür Yardımcısı İbrahim Peçen, Kırklareli Müzisyenleri Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bülent Çoban ve yönetimi, Kırklareli Romanlarını Eğitim Öğretim ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Yüksel Sorgün'ün katılımıyla yapılan toplantıda Okul Müdürü Refik İpek toplantıya katılan Dernek Yönetimi ve öğrenci velilerine teşekkür etti.
Konuşmasında Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi'nin bir fırsat olduğunu ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesini isteyen İpek, "Sayın Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün destekleriyle eğitim, öğretime devam eden okulumuz, sizler için büyük bir fırsattır. Sizlerden en önemli isteğim bu fırsatı değerlendirmeniz ve çocuklarınızı Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesine göndermenizdir.
Toplantıya katılan ve şu an aramızda bulunan öğrenci velilerimize de okul müdürü olarak şunları söylemek istiyorum. Değerli Veliler; Eğer çocuklarınızın kendi alanlarında iyi bir eğitim almasını, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven, yetişmiş iyi birer insan ve iyi birer sanatçı olmasını istiyorsanız, çocuklarınızın okula devamını sağlamlısınız. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Çocuklarınızın okula devamıyla ilgili sıkıntılarımız var. Bu sıkıntıyı hep birlikte ortadan kaldırabilmemiz için sizlerin büyük desteğine ihtiyacımız var. Her sabah mutlaka çocuklarınızı zamanında kaldırarak okula gönderiniz. Sizlerden bunu hassaten rica ediyorum. Eğer çocuklarınızın okula devam konusunu sağlayamazsanız, çocuklarınız başta enstrüman dersleri olmak üzere diğer bütün derslerden geri kalırlar ve başarısız olurlar.
Bizler çocuklarınızın başarılı olmasını istiyoruz. Ancak bu başarı da okula devam ve sürekli çalışmakla olur. Bu konuda bizimle işbirliği yapmanızı özellikle rica ediyorum" dedi.
Toplantı sonunda Dernek Başkanı Bülent Çoban da bir konuşma yaparak;
"Sayın Müdürüm; Mahallemize kadar gelip bizlerle öğrencilerimizin sorunlarını paylaştığınızdan dolayı sizlere öğrenci velilerimiz adına çok teşekkür ediyor ve çocuklarımızla ilgili bizlerden istediğiniz her konuda sizlere yardımcı olamaya ve destek vermeye söz veriyoruz" diye konuştu.
Son olarak Okul Müdürünün teklifiyle bu toplantının her ay yapılmasına karar verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol