“Bi’dahaa” Artık Kırklareli Üniversitesi’nde de Hizmet Verecek

İlimizde en çok rağbet gören mekanlardan olan Bi'dahaa Cafe & Lounge artık Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü’nde de hizmet verecek. Mekanın açılışı dün yoğun kalabalık eşliğinde gerçekleştirilirken, öğrenciler mekana büyük ilgi gösterdi.

Bi'dahaa Cafe & Lounge, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü’nde açıldı. Görkemli bir törenle açılan mekana Kırklareli Üniversitesinde okuyan öğrenciler de büyük ilgi gösterdi. Hali Hazırda Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda yer alan Atatürk Büstü arkasında (Eski Kırklareli Hareket Lokali) bulunan mekanda hizmet veren ve vatandaşlar tarafından da yoğun talep gören Bi'dahaa Cafe & Lounge; öğrencilerden gelen istek üzerine artık Kayalı Kampüs Çarşısında da hizmet verecek.
İşletmeci Berker Yiğit tarafından açılan Bi'dahaa Kampüs; elit, nezih ve kaliteli ortamıyla dikkat çekerken, mekan üniversite gençlerinden tam not aldı. Şu an için sadece hafta içlerinde hizmete açık olduklarını gelecek talep doğrultusunda haftanın 7 günü de üniversite öğrencilerine verebileceklerini sözlerine ekleyen Yiğit, işletmenin üniversiteye ve Kırklareli’ne güzellikler getirmesini temenni etti.
İşletme müşterilere, sıcak-soğuk içecekler (özel kokteyller, kahve çeşitleri) ve geniş bir mutfak yelpazesiyle hizmet edecek. Bizler de Önadım Gazetesi olarak Bi'dahaa Kampüs’ün ilimize hayırlı olmasını diliyoruz. (V. Abuy)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol