BİK Tekirdağ Şube Müdürü Bircan'dan Önadım'a ziyaret

Kısa bir süre önce Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akif Bircan dün Önadım Gazetesi'nşin misafiri oldu. Kurum  memurlarından Sultan Salih Çolak ile birlikte Kırklareli’ndeki yerel gazeteleri ziyaret eden Bircan, Kırklareli Valisi Osman Bilgin'i de makamında ziyaret etti. Amaçlarının gazeteler ile yapıcı ve iyi ilişkiler içinde görevlerini icra etmek olduğunun altını çizen Bircan, “Biz size destek olmak için buradayız. Amacımız gazetelere ceza kesmek değil. Tam tersine yardımcı olmaktır. Bu anlamda her türlü tavsiyeye eleştiriye açığız. Sizin de fikirlerinizi almak için buraya geldik.” diye konuştu.

24 Ağustos 2021 tarihli Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu kararı ile Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akif Bircan beraberinde Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürlüğü memurlarından Sultan Salih Çolak ile birlikte görev alanına giren Kırklareli’ndeki gazeteleri ziyaret etti.
Kırklareli’nde ilk olarak Vali Osman Bilgin’e ziyaret ile başlayan Bircan’ı Vali Bilgin makamında ağırladı. Bircan ve Bilgin burada bir süre sohbet etti. Ziyaret teşekkür plaketi ile son buldu.
Bircan’ın sonraki durağı Önadım Gazetesi oldu. Burada Bircan ve Çolak’ı Önadım Gazetesi İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Önadım Gazetesi Muhabirlerinden H. Murat Taner karşıladı. Bircan burada yaptığı konuşmasında göreve gelmesinin ardından Kırklareli’ni ziyaret etme fırsatı bulamadığı bu anlamda hem gazeteleri ziyaret etmek ve tanışmak hem de fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Kırklareli’ne geldiğini aktardı. Tekirdağ Şube Müdürlüğü’ne bağlı diğer bölgelerde olduğu gibi Kırklareli’nde de amaçlarının gazeteler ile yapıcı ve iyi ilişkiler içinde görevlerini icra etmek olduğunun altını çizen Bircan, bu anlamda birlikte projeler geliştirerek yerel gazetelerin gelirlerini artırma arayışında olduklarını ifade etti. Gazeteler olmadan Basın İlan Kurumu’nun da olamayacağını dile getiren Bircan, “Biz size destek olmak için buradayız. Amacımız gazetelere ceza kesmek değil. Tam tersine yardımcı olmaktır. Bu anlamda her türlü tavsiyeye eleştiriye açığız. Sizin de fikirlerinizi almak için buraya geldik” diye konuştu.
Bircan ve Çolak daha sonra ilimizdeki diğer gazeteleri ziyaret etti.
(H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol