Beyaz Saray törenle açıldı

İşletmeciliğini Yalçın İkizlerli'nin yaptığı "Beyaz Saray" Cafe ve restorantına dün görkemli bir açılış düzenlendi. Açılışa çok sayıda davetli ve vatandaş katılım gösterdi...

İşletmeciliğini Yalçın İkizlerli’nin yaptığı Kırklareli merkez ilçe Denizbank Arkası Şok Market Yanı’nda faaliyet gösteren “Beyaz Saray”ın açılış töreni 23 Ekim 2019 Çarşamba günü (dün) saat 15.00’te gerçekleştirildi. 

Davullu zurnalı açılış töreninde katılımcılara, sucuk ve ayran ikramında bulunuldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılış öncesinde, Sultan Reyhani Cami görevlisi Mustafa Akalın'un duaları eşliğinde, mekanın bereketli kazançlı ve hayırlı olması adına kurban kesimi yapıldı.
Okunan duanın ve kesilen kurbanın ardından “Beyaz Saray”ın açılış kurdelesi; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman, işletme sahibi Yalçın İkizlerli ve katılımcılar tarafından birlikte kesildi.
Beyaz Saray İşletmecisi Yalçın İkizlerli yaptığı açıklamasında; Kahvaltı, Izgara Çeşitleri, Sulu Yemek, Kokoreç, Balık-Ekmek ve içecek çeşitleri ile Kırklareli halkına hizmet vereceklerini ifade etti.
Açılış töreni sebebiyle tüm katılımcılara ve vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Başka isim mi bulamadınız ? 25 Ekim 2019 Cuma 16:17:52

    Hayırlı olsun da koyacak başka isim mi bulamadınız ? Hele şu günlerde en son duymak isteyebileceğimiz yer. O turuncu saçlı (!) geliyor akla :)