Beyaz Grup’ta 3. hafta tamamlandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, pazar günü saat 16:30’da başlayan karşılaşmada Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimize beraberliği getiren golü 67. dakika Burak Sürgülü kaydetti. Yeşil beyazlılar bu sonuçla haftayı 2 puanla 15. basamakta noktaladı.

Beyaz Grup’ta 3. hafta cumartesi ve pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Haftayı 9 puanla Manisa FK lider tamamladı. Temsilcimiz Kırklarelispor ise Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda konuk ettiği Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırklarelispor- Zonguldak Kömürspor karşılaşmasını Yalçın Taşkınfurat yönetti. Yalçın Taşkınfurat’ın yardımcılıklarını ise Armağan Çekinmez ve Şenol Bektaş yaptı. Yeşil beyazlılar mücadeleye; İbrahim Demir, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, İbrahim Sürgülü, Serkan Sözmen, Burak Sürmeli, Caner Koca, Emre Keleşoğlu, Umut Pusat, Mert Sinan Pekesen ve Muhammet Beşir 11’i ile başlarken, konuk Zonguldak Kömürspor ise sahaya; Sinan Ören, Cenk Doğan, Hakan Çevik, Ramazan Işık, İsmail Güven, Muammer Sarıkaya, Serhat Baştan, Onurcan Güler, Berkan Akdeniz, Mehmet Gürkan Öztürk, Görkem Güven 11’i ile çıktı. Mücadeleye 2 ekipte kontrollü bir şekilde başladı. Temsilcimiz Kırklarelispor duran toplarla etkili olmaya çalışırken, konuk ekip Zonguldak Kömürspor ise kazandığı toplarla pozisyon aradı. Zonguldak Kömürspor ilk yarının son dakikasında aradığı golü Mehmet Gürkan Öztürk ile buldu. İlk yarı konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Yeşil beyazlılar golü 2. yarıda buldu
Temsilcimiz Kırklarelispor, 2. yarıda rakip kalede önemli pozisyonlar buldu. Zonguldak Kömürspor üstündeki baskısını arttıran Kırklarelispor, 67. dakikada yeni transferi İbrahim Sürgülü ile beraberlik golünü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca mücadele 1-1’lik eşitlik ile sona erdi. Alınan bu sonuçla Kırklarelispor, puanını 2’ye yükseltti ve haftayı düşme hattının bir basamak üstünde 15. sırada noktaladı. Rakip Zonguldak Kömürspor ise 4 puanla 9. sırada yer aldı.
Kırklarelispor galibiyet ile tanışamadı
Beyaz Grup’ta 3 hafta geride kalırken temsilcimiz Kırklarelispor henüz galibiyet alamadı. Kendi sahasında İnegölspor ve Zonguldak Kömürspor ile yenişemeyen temsilcimiz Sancaktepe FK deplasmanından ise farklı mağlubiyet ile ayrıldı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 3 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü.
01.09.2019 Kırklarelispor 1-1 İnegölspor
08.09.2019 Sancaktepe FK 5-1 Kırklarelispor
15.09.2019 Kırklarelispor 1-1 Zonguldak Kömürspor
4. hafta da rakip Hacettepespor
Kırklarelispor, Beyaz Grup’ta 4. haftada cumartesi günü Hacettepespor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 15:30’da başlayacak. Maç öncesinde rakip Hacettepespor 1 puanla 17. sırada bulunuyor. Öte yandan 2 ekip arasındaki son 4 maçta 2 kez Hacettepespor kazanırken, 2 maç ise beraberlik ile tamamlandı.
19.09.2015 Hacettepespor 2-1 Kırklarelispor
31.01.2016 Kırklarelispor 0-0 Hacettepespor
09.09.2017 Hacettepespor 1-1 Kırklarelispor
28.01.2018 Kırklarelispor 0-1 Hacettepespor
Manisa FK hata yapmadı
Beyaz Grup’ta haftanın en gollü karşılaşması Manisa FK ile Hekimoğlu Trabzon arasında oynandı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 6-3 kazanmayı başardı. Manisa FK’ne galibiyeti getiren golleri Serdar Deliktaş (4), Volkan Okumak ve Çağrı Giritlioğlu kaydetti. Bu sonuçla ligde 3’te 3 yapan Manisa FK haftayı 9 puanla lider tamamladı.
Beyaz Grup 3. Hafta Toplu Sonuçlar
Başkent Akademi FK 2-2 Samsunspor
Manisa FK 6-3 Hekimoğlu Trabzon
Pendikspor 3-1 1922 Konyaspor
Yeni Çorumspor 0-1 Gümüşhanespor
İnegölspor 1-0 Sancaktepe Belediyespor
Kırklarelispor 1-1 Zonguldak Kömürspor
Amed Sportif 0-0 Hacettepespor
Afjet Afyonspor 4-0 Şanlıurfaspor
Tarsus İdman Yurdu 2-0 Sarıyer

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol