“Ben dayıma mektup yazamadım”

Fırat Kalkanı operasyonunda şehit olan Kırklarelili Astsubay Göktan Özüpek’in yeğeni Ali Balkan Akkerman, Afrin’e destek mektubu gönderdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Fırat Kalkanı Operasyonu’nda şehit olan Astsubay Göktan Özüpek’in 6 yaşındaki yeğeni Ali Balkan Akkerman, mektup yazdı. Akkerman yazdığı mektubu annesi Meltem Akkerman’a teslim etti. Meltem Akkerman oğlunun mektubunu Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu yetkililerine teslim ederek Afrin’deki askerlere gönderildi.
“Türk Ordusu'nun kahraman askerleri”
Ali Balkan Akkerman mektubunda; “Türk Ordusu’nun kahraman askerleri başlığı ile dayısına olan özlemini anlattı. Akkerman mektubunda şu ifadelere yer verdi. “Türk Ordusu'nun kahraman askerleri, ben Ali Balkan Akkerman. Sizlere Kırklareli'nden kucak dolusu sevgiler ve dualar gönderiyorum. Ben de asker çocuğuyum. El-Bab'ta şehit olan astsubay Göktan Özüpek'in yeğeniyim. Dayımı çok özlüyorum, onunla gurur duyuyorum. Dayım Cerablus'ta ve El Bab'ta görev yaparken öğrencilerden mektuplar gidiyormuş. Ben dayıma mektup yazamadım. Şimdi sizlere yazıyorum asker ağabeylerim. Türk askerinin yüreğinde inancı, vatanı, bayrağı ve onuru vardır. Allah yolunuzu açık, başarılarınızı daim etsin. Allah'a emanet olun, sizleri çok seviyorum. Benim ve milletimizin duaları sizlerle”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol