"Belediyemiz adına özür diliyoruz"

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü'nün her Pazartesi gerçekleştirilen haftalık olağan toplantısı yapıldı. Pazartesi günü saat 12:30'da CHP Parti Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve partililer katıldı.
Toplantının bu hafta ki gündeminde, Üye çalışmaları, Lüleburgaz'da meydana gelen yangın, Kübalı devrimci Fidel Castro'nun ölümü ve CHP İlçe Örgütü tarafından hazırlanan "Beraber Yürüdüler Onlar Bu Yollarda" isimli broşür çalışması yer aldı.
Kaya" Geçtiğimiz haftanın yerel gündeminde en önemli haberi, keşke Lüleburgaz Türkiye kamuoyunun gündemine böyle gelmese dediğimiz yangın haberi. Yangın mağdurlarından Necla Çavuşoğlu'nun hala yoğun bakımda olduğunu öğrendik. Konuyu takip ediyoruz. Değerli arkadaşlar, bu olayın peşinden mahalledeki inşalar toplanıp Belediye Binası'nı taşladılar, tahrik ettiler. Hiçbir acının, ölümün üstünden siyasi rant devşirmesini istemiyoruz, bunu da hiçbir siyasi partiye hak görmüyoruz. Eğer, bizim ya da Belediyemizin bir hatası varsa biz halkımızdan özür diliyoruz ancak bu durumu kullanıp bu durumdan siyasi rant elde etmeye çalışanları da kınıyoruz. Biz o gün de oradaydık, daha sonra hastanedeydik, bire bir irtibat halindeyiz. Onların yaraların sarılması için, azaltılması için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Eğer bu işte belediyemizin bir ihmali varsa biz belediyemiz adına özür diliyoruz" dedi.
CHP İlçe Örgütü olarak AKP-PKK ve AKP-FETÖ ilişkisinin ortaya serilmesi adına broşür çalışması yaptıklarını söyleyen Kaya, "İki hafta önce yaptığımız İlçe Danışma Kurulu toplantısında AKP ile mücadelenin demokratik direnme hakkımızı kullanarak olması gerektiği belirtilmişti. Burada yaptığımız değerlendirmelerde bunun AKP-PKK ve AKP-FETÖ ilişkisinin ortaya serilmesini, CHP'nin bu ilişkinin dışında tutulmasının anlatılması ve halkın hafıza tazelemesine yardımcı olunması kararı alınmıştır. Bunun üzerine de İlçe Başkanlığımız çalışmalarına başladı ve broşür hazırladı. Bu broşürlerin bir tarafında AKP'nin FETÖ'yle bağlantısı yer alıyor. Diğer tarafında da AKP-PKK'nın kol kola nasıl yürüdüğü, bugünlere nasıl geldiğini anlatan hafızaları tazeleyen bilgiler var. Sizlerden ricam bu çalışmayı, mümkün olduğu kadar her yere herkese ulaştırmanız. Bunun bütün halka hatırlatılması tekrar tekrar kimin kimle ortak olduğunun bilinmesi lazım" dedi.
'ALTI BİNİNCİ ÜYE SEVİNCİ'
Toplantıda üye çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Kaya "Göreve geldiğimizde 4 bin 800 üye ile başladık. Biz o günden bu yana partinin on bin üyeye ihtiyacı olduğunu söylemiştik. Yaptığımız üye çalışmaları sonucunda geçtiğimiz hafta 6 bininci üyeyi kazanmış olduk. 6 bininci üyemiz Hasan Tüfekçi'ye hoş geldin" diyerek rozetini taktı.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya'nın konuşmasının ardından sırası ile Mümin Putuş, Hakan Dedeoğlu ve Mustafa Gerenli birer konuşma yaptı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol