Belediyeler, Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü İş ve İşlemleri hakkında bilgilendiriliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü İş ve İşlemleri hakkında, Kırklareli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Yerel Yönetimler Şube Müdürü Tarık Evelek tarafından, İlimizdeki 21 Adet Belediye ve Kırk-Kab Birliğinde bilgilendirme toplantıları yapılmaya başlandı.
9 Ocak 2023 tarihinde Üsküp Belediyesinden başlayarak Kaynarca, Kofçaz, Karahalil, Büyükmandıra, Alpullu, Evrensekiz, Büyükkarıştıran, Pehlivanköy, Ahmetbey, İnece, Çakıllı, Kıyıköy, Kavaklı, Demirköy ve İğneada Belediyelerinde çalışan personele yönelik bilgilendirme toplantıları düzenleyen Evelek, bizzat Belediye binalarına giderek toplantıları gerçekleştiriyor. 
Babaeski, Lüleburgaz, Pınarhisar, Vize ve son olarak Kırk-Kab Birliği ile Kırklareli Belediye Başkanlığında yapılacak toplantılardan sonra, İlimizdeki tüm Belediyelerde ve Kırk-Kab Birliğinde çalışan personelin yaptığı iş ve işlemlerde birlikteliği sağlayıp farkındalık yaratılarak, yapılan bilgilendirme toplantılarının amacına ulaşması sağlanmış olacak. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol