Belediyeden herkese, "Bedava internet"

Eğitimde çıtasını her geçen yıl bir derece daha yukarılara çeken Kırklareli, bu gözle görülür eğitim yükselişini Kırklareli Belediyesinin Bedava internet hamlesi ile taçlandırıyor.

Kırklareli'nde ilköğretim - Ortaokul - Lise - Ön lisans ve Lisans olmak üzere merkez ilçede toplam 50 bin öğrencinin eğitim gördüğü biliniyor.
Gelişen iletişim sistemleri ve teknoloji artık ihtiyaç boyutunda önem arz ediyor. Özellikle öğrenci ve çalışanlar için vazgeçilmez bir öneme sahip olan iletişim sistemleri içerisinde en çok kullanılan olanları ise, cep telefonları da uyarlanan sosyal paylaşım siteleri.
Türkiye genelinde bunun bilincinde olan ve binlerce Üniversite öğrencisini her yıl misafir eden birçok Belediyenin uyguladığı bedava internet uygulamasına Kırklareli Belediyesi de ortak oldu. Özellikle artan Öğrenci nüfusunun artık zorunlu hale getirdiği bu hamle öğrenciler tarafından büyük sevinç ile karşılandı.
Kırklareli Belediyesi tarafından Kurban bayramından sonra uygulamaya girecek olan Bedava internet uygulaması kapsamında, Kırklareli Çarşı meydanı ve vilayet meydanında ki kullanıma açık parklarda ve alanlarda bedava internet öğrencilerle buluşacak.
Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan konu ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamasında, "Kırklareli Üniversitesi bünyesinde eğitim gören öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve rahatlatmak Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak önemli görevlerimizden biridir."dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Teşekkürler ÇAĞLAYAN......