Beklenen o soru nihayet yanıt buldu İşte AK Parti’nin adayları

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili adayları açıklandı. Birinci sırada Selahattin Minsolmaz yer alırken İkinci sırada Volkan Göç, üçüncü sırada ise Kadriye Kahraman Tokat oldu. Bu kapsamda 1. aday olarak seçilen Selahattin Minsolmaz, 21 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00’da AK Parti Kırklareli İl Binasında basın açıklamasında bulundu. Partide yoğun katılım ile 1. aday Selahattin Minsolmaz karşılandı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından toplantı odasında basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında ilk olarak İl Başkanı Alper Çiler konuştu.
Çiler konuşmasında tüm adayları tebrik ettiğini belirterek; “Öncelikle kendisine ve ailesine hayırlı uğurlu olsun inşallah. Her zaman ki gibi adayımızın en önemlisi Recep Tayyip Erdoğan. 24 Haziran’a kadar inşallah hiç uyumayacağız gece gündüz çalışarak en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum Kırklareli’nde diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum ve güzel bir huyum oldu. Çok şükür kavgasız gürültüsüz bir seçim sürecine girdik. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ardında Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz bir açıklama yaptı. Minsolmaz yaşadığı mutluluğu dile getirerek herkese teşekkür etti.
“Çıktığımız yolda durmak yok yola devam”
Çıktıkları yolda çalışarak durmadan yola devam edeceklerini dile getiren Minsolmaz; “Burada yine çok değerli basın mensupları ile adaylığımızı açıklamıştık. İlimizde siyasetten, ticarette, sivil hayatta, iş hayatından, önemli faydalarda bulunmuş kardeşlerimiz ile beraber 23 tane aday adayımız ilimizde AK Parti adayları olarak yola çıktık. Sağ olsun bu ilk gün söylediğimiz gibi rekabet oldu ama tatlı bir rekabetin içerisinde asaleti barındırdı.
Hiç kimse hiç kimsenin şahsiyetinle uğraşmadan, davanın temellerinin hiçbirine zarar vermeden ve önemli olan partimiz açısından Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın koymuş olduğu hedefler yolunda aday belirleme süreci bu gün nihayetlendi. Bu gün resmi olarak partimiz Ahmet Sorgun beyefendi seçim işleri başkanımız YSK’ya aday isimlerini verdi. Birinci sırada ben Selahattin Minsolmaz, ikinci sırada Volkan Göç kardeşimiz ve üçüncü sırada Kadriye Kahraman Tokat hanım efendi Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürümüz. Bizim adaylık sıralamamızı YSK’ya verdi. Daha kapsamlı bir şekilde tanıtım için Perşembe günü Ankara’da aday tanıtım günü olacak.  
Ülkemiz açısından çok önemli olan seçim aday olurken yine buradan zikretmiştik. Olay sadece bizlerin Milletvekili adayı olmasının daha çok ötesinde çok önemli bir sürecin arefesinden geçtiğimiz süreç içerisinde başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanı adayı olması 2023 hedefleri için 5 yıl görev yapacak ve ülkeyi 2018’den 2023 ulaştıracak kadroların tespitiydi. Bunla birlikte coğrafyada yaşanan sıkıntıları bahsetmiştik. Olayı artık Türkiye sınırlarını aşıp hümmetin de tek berrak noktasının Türkiye olduğunu AK Parti’nin kaderi ile Recep Tayyip Erdoğan’ın kaderi ile ve bu seçimlerin kaderi ile ülkenin ve İslam ülkelerinin kaderi üst üste gelmiştir.
Gazze de yaşanan ve bir Müslümanın hayatına sebep olan İsrail, hain saldırısı ile ve 3000 tane yaralıyla bu mübarek günlere kan ve hüzün düştü.
Dolayısıyla çıktığımız yolun ne kadar anlamlı olduğu verilen mücadelenin bir Milletvekili fazla veya Selahattin, Ahmet, Mehmet olayını çok daha ötesinde ve bir dava olduğu gerçeğine geliyor. Değerli arkadaşlar kısa zaman sonra güzel bir seçimi gerçekleştireceğiz. 12 seçimi beraber yaptık sıkı sıkı bağlı seçimden önce aday adaylıkları oluyor ve tabiî ki herkesin gönlünde biri geçer. Onlarda bu güzelliğin ayrı parçasıdır şüphesiz. O olabilir, bu olabilir gibi kardeşlerimiz gönlümüzden geçiririz fakat nihayetinde hepimiz AK Partiliyiz.”  
Yaklaşık seçime 1 ay kaldı
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine 1 ay kaldığını söyleyen Minsolmaz, “Şuanda seçime yaklaşık olarak 1 ay kadar zamanımız var. Diğer siyasi partilerde adaylarını açıkladılar. Kırklareli olarak seçimleri her zaman barış ve
huzurlar içerisinde geçmesinden dolayı örnek illerden biriyiz. Hepimize, vatandaşımıza, halkımızı etkin bir şekilde ulaşmamız gerekiyor”  dedi.
2. Aday Volkan Göç özgeçmişi
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 1981 yılında doğan Volkan Göç, ilk ve ortaokulu Demirköy ilçesinde, lise eğitimini Kırklareli'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi'nden orman mühendisi olarak mezun olan Göç, Avrupa ve Uzakdoğu ülkelerindeki eşitli şirketlerde görev yaptı. Ticari hayatına 2007 yılında Vize ilçesinde başlayan Göç, AK Parti’nin kurulmasıyla partisinin Vize ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulundu.
Göç, yeteri düzeyde Arapça, İspanyolca, İtalyanca ve profesyonel derecede İngilizce bilmektedir. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem milletvekili adayıdır.
3. Aday Kadriye Kahraman
Tokat özgeçmişi
1974 yılında Üsküdar’da doğdu. Zeynep Kamil İlkokulunu bitirdikten sonra orta ve lise tahsilini Haydar Paşa Lisesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. 1996 yılında Babaeski Endüstri Meslek Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Babaeski Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat öğretmenliği, Babaeski Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı, Babaeski Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcılığı, Babaeski Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğünü yürüttükten sonra 27 Mayıs 2016 tarihinde Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı.
Evli ve 3 kız çocuğu annesidir. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem milletvekili adayıdır.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kimsenin derdine derman olmamış verdiği hiç bir sözü tutmamış minsolmazı sırf meclis çalışmalarında devamsızlık yapmadığı için tekrar aday gösterdiler hayırlı olsun

  2. İki parti de sanki Kırklareli güllük gülistanlıkmış gibi aynı vekilleri öne sürmüşler. Bir taraf soru önergesinden başka birşey yapmaz diğeri iktidarda olmasına rağmen Kırklareli sorunlarını meclise taşımakta yeterli değil.

  3. volkan ı en son geçen seçim görmüştük hangi akla hizmet koydular 2. sıraya amaç başka