Beklediğinize değecek

Yeni hastane Kırklareli’nin en iyi koşullarda hizmet görebilmesi için, henüz açılmadı. Hastaneden her branştan yetkili, gruplar halinde yeni binada keşfe gidiyor ve araştırmalarını not ederek rapor halinde üst birime aktarıyor. Genel Sekreterlik de hemen, yapılması gerekeni hayata geçiriyor. İşte bu profesyonel anlayıştan dolayı, yaşanılanın bir gecikme değil, ince eleyip sık dokuma olarak adlandırılması gerekiyor
Yeni Devlet Hastanesi, ince eleyip sık dokunması ve her şeyin en iyisinin kurgulanabilmesi için açılışını henüz gerçekleştirmedi. Kırklarelililer’in beklediklerine değecek bir hastaneye kavuşmaları için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren teknik ekibin yanı sıra, idari yetkililer de, işleyişte aksaklıklar yaşanmaması için araştırmalarını ve provalarını sürdürüyor.

Edindiğimiz bilgilere göre; hastane kadrosu, doktorundan temizlik görevlisine kadar gruplar halinde yeni hastanede keşfe gönderiliyor. Burada branşlarıyla ilgili detaylı incelemeler yapan gruplar, incelemelerini tek tek not ederek, sonuçları rapor halinde amirlerine aktarıyor. Bu raporlar da tek tek analiz edilerek fiili olarak gereken her şey tedarik ediliyor ya da uygulanıyor.
Doktorlar eksik malzeme, değiştirilmesi gerekenler, ilave yapılacak noktalar, yanlış uygulananlar ve teknik ekibin gözünden kaçan tüm konularda branşlarına göre tespit yaparak, bunu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne aktarıyor. Genel Sekreterlik de vakit kaybetmeden yapılması gereken ne ise onu hayata geçiriyor. Hastane hizmete girdikten sonra, eksiklerin giderilmesinin, tamirat yapılmasının ya da değişiklik uygulanmasının daha zor olacağını ve profesyonellikten uzak bir hareket gibi gözükeceğini kaydeden yetkililer, her şeyin 360 derece değerlendirilip tamamlanmasından sonra hizmete açılmasının Kırklareli için büyük fayda sağlayacağının altını çizdiler. İşte bu nedenle, açılışın henüz yapılmadığına dikkat çeken yetkililer, sonradan, yapılmadığı için ya da beşeri hata nedeniyle unutulmuş olabilecek konularda eleştiri almamak için, şu anda açılış ile ilgili eleştirileri göze aldıklarını ifade ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol