Becan’ın ‘Raylı Ulaşım Vaadi’ Sosyal Medyada Gerçekçi Bulunmadı

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, geçtiğimiz hafta yayınladığı bir video ile ilçede Raylı Ulaşım Sistemi Master Planını tamamı hibe olacak şekilde hayata geçireceklerini duyurdu. İlgili vaade ilişkin haberi sosyal
medyadan paylaştığımız andan itibaren ise tartışma başladı. Sosyal medya kullanıcıları, Becan’ın raylı ulaşım
sistemi vaadini gerçekçi bulmadı. Vaade ilişkin diğer haber mecralarına gelen yorumlarda farklı değildi…


Belediye Başkanı Özlem Becan, yayınladığı bir video ile hibe projeleri kapsamında belediyenin kasasından bir kuruş çıkmadan birçok hizmeti Uzunköprü’ye kazandıracağını duyurdu. Bu hibe projelerinin içerisinde en dikkat çekeni ise Uzunköprü’ye kurulması planlanan raylı sistem ulaşım master planı oldu.  Becan Uzunköprü’ye raylı ulaşım sistemini kazandırmak için oluşturdukları hibe projenin onaylandığını duyurdu. Becan’ın videosunu haberleştirdiğimiz andan itibaren ise sosyal medyada tartışmalar başladı. Sosyal medya kullanıcıları Becan’ın raylı sistem vaadini gerçekçi bulmazken dikkat çeken yorumlar yazdılar. İşte o yorumlardan bazıları;
“Ben petrol ve doğalgaz bulunmasını bekliyorum. Uzunköprüde genç kalmadı, güneydoğudan askere gelen bile lanet okuyor bu köye, ağam bize raylı sistem vereceğmiş. Ablam önce bir şehir içi yolları yap her yer köstebek çukuru dolu, arabalar hoplayarak gidiyor.”
“Yakında uçan taksi seferleride uzunköprü ye gelicek derlerse şaşırma”
“İlk önce uzunkoprunun içindeki yollarını yapsın”
“Seçim yaklaştı atış serbest”
“Namık kemal Misali konuşmak isterdimde neyse önce bı uzunkoprudeki göçü önlesinler şehir içindekı yolları yapsınlar raylı ulaşım gerı kalsın”
“Önce Uzunköprumüz hem yüzölcümü hem de nüfusu bakimindan rayli sisteme uygunmu onu bir arastiralim sonra alkiş tutalim...”
“Bu arada rayli sistemden önce önceliğimiz Toki yoluna asfalt dökmek olsa...” (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol