Bayramımızı kutladılar

24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılması Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla bizleri unutmayan okuyucularımız, gerek gazetemiz tesislerini ziyaret ederek, gerekse telefon ve mesaj yoluyla iyi dilekleriniz bizlere ileterek, çalışanlarımıza hediye ve çiçek göndererek günümüzü daha da anlamlı kıldılar…

Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan Basın Bayramı sebebiyle dün Kırklareli protokolünden pek çok isim, birçok siyasi parti, dernek ve vakıf temsilcileri ile çok sayıda okuyucumuz gerek bizzat bizleri ziyaret ederek, gerek telefonla, e-posta ve mesaj yoluyla bizlere ulaşarak günümüzü tebrik ettiler.
İşte günümüzü kutlayan o isimlerden bazıları; Kırklareli Valisi Osman Bilgin yayınladığı mesajında; "Zor şartlarda ve büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan basın mensuplarını tebrik eder 24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılması Günü ve Basın Bayramını kutlarım" diyerek günümüzü kutladı.
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de günümüzü unutmayarak; “Demokrasilerin temel yapı taşlarından olan basın, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Bu vesile ile Tüm basınımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” dedi.
Kırklareli Mahalli İdareler İl Müdürü ve İLESAM İl Temsilcisi Alaeddin İkican ise; “24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramınızı en içten dileklerimle tebrik eder cesaret azim ve tarafsız ilkeler dahilinde yürüttüğünüz zorlu görevinizde başarılar dilerim. Selam sevgi ve saygılarımı iletiyorum” mesajını bizlere ileterek, çalışanlarımızı mutlu etti.
Bunun yanı sıra Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli İl Başkanı Birsen Meriç de bir mesaj yayımlayarak; “Basın, demokrasi açısından vazgeçilmez bir unsurdur. Bu özel mesleğin bekçileri olan, gecesini gündüzüne katarak tüm zorluklara göğüs geren ve kamuoyunun aydınlatılmasında önemli görev üstlenen gazeteci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar, sansürsüz günler dileğiyle saygılar sunarım...” dedi. Yine bizleri unutmayan isimler arasında TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Erginsoy da vardı. Erginsoy mesajında; “Bizleri haberdar edebilmek için gece gündüz özverili bi çalışmayla varlığınızı her daim hissettirirken; bu gün de siz basın emekçilerinin gününü kutlar; sağlık,bereket ve coşku dolu günlerin sizlerle olmasını yüce Allah’tan dilerim. VAROLASINIZ” dedi.
Yine Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü CHP İl Başkanlığı, Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, Eğitim Bir Sen Kırklareli Şube Başkan Yardımcısı Hidayet As, Erbakan Vakfı Kırklareli İl Temsilcisi Kemal Şar da bizleri hatırlama nezaketi göstererek Basın Bayramımızı kutladılar.
Lüleburgaz
Lüleburgaz ilçemizde de fahri temsilcimiz Ertan Bayer tüm gün boyunca tebrikleri kabul etti. Ayrıca Lüleburgaz Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Erkan Genç ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Güler Dağlı, Türkiye’de basın üzerinden sansürün kaldırılmasının yıldönümü olan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yerel basın mensuplarını Bercadia AVM’de ağırladı. Basın mensupları ve AVM yöneticileri, Basın Bayramını kutlamak için AVM içinde yer alan bir restoranda öğle yemeği yediler.
Yine Lüleburgaz Kayalar Petrol ile Doğa Koleji basın mensuplarını unutmayarak, hediye ve çiçek gönderme nezaketinde bulundular.
Uzunköprü
Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, Önadım Medya grubu bünyesinde yayın hayatına devam eden Adalet Gazetesi ise dün birçok misafirini gazete tesislerinde ağırladı. Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün ve kızı Tülin Öznur’un bizzat gazete binasında tebrikleri kabul ettiği bu anlamlı günde AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, Belediye Meclis üyesi Sabri Şimşek, Yönetim Kurulu üyesi Kadir Bilgin ve Ahmet Kuruçay’ın ziyaretleri bizleri son derece memnun etti. Yine Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen başta olmak üzere pek çok siyasi, STK temsilcisi ve okuyucularımızdan gelen çiçekler, telefonlar ve mesajlar günümüzü daha da anlamlı kıldı. Bu vesileyle bizleri unutmayan tüm okuyucularımıza bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, ilkeli tarafsız ve gerçek habercilik anlayışımız çerçevesinde özgürlüğümüzün daim olmasını temenni ediyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol