Bayramda Kırklarelilileri nasıl bir hava bekliyor?

Kurban Bayramı yarın başlıyor. Tüm Kırklareli’nde vatandaşlar 4 gün boyunca yakınlarıyla görüşecekler ve ibadet gereği Kurbanlarını kesecekler. Peki bayram boyunca hava nasıl olacak?

Kurban Bayramı 21Ağustos Salı günü başlayıp 24 Ağustos Cuma sona erecek. 4 gün boyunca sürecek bayramda Kırklareli’nde hava güneşli seyredecek. Her hangi bir yağmur beklenmezken, vatandaşların sağlıkları için öğlen saatlerinde dışarıda olmamaları yararlı olacak.
Bayramın ilk günü sıcaklık 31 dereceye kadar çıkacak
Bayramın ilk gününde oldukça güzel bir güne uyanacak Kırklarelililer, sabah saatlerinden itibaren yoğun sıcaklık hissedecekler. Günün en düşük sıcaklığı 19 derece, en yüksek sıcaklığı ise 31 derece olacak.
Hava bayram boyunca güneşli olacak
İkinci günde de güzel bir hava gerçekleşecek ancak, bir süreliğine az bulutlu görünüyor. En düşük sıcaklık18 derece olarak öngörülürken, sıcaklık 32 dereceye kadar çıkacak. Bayramın üçüncü gününde de diğer günlere benzer bir hava yaşanacak.
En düşük sıcaklık 19 derece, en yüksek sıcaklık ise 32 derece olarak öngörülüyor.
Bayramın son gününde ise oldukça güneşli olacak. Herhangi bir hava muhalefetinin görünmediği günde en düşük sıcaklık 21 derece, en yüksek sıcaklık ise 29 derece olarak gözüküyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol