Başsavcı Gökhan Kapağan’dan meslekte 25. yılını dolduran personele teşekkür belgesi

Kırklareli Adalet Sarayı’nda, Merkez ve Mülhakat Adliyelerinde 25 yılını dolduran ve emekliye ayrılan yargı çalışanlarına Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından imzalanan tebrik ve başarı
belgeleri, iftar yemeği sonrasında Kırklareli Cumhuriyet
Başsavcısı Gökhan Kapağan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe ve Adalet
Komisyonu Üyesi Cibrail Uğur tarafından takdim edildi.

Tüm personelin çok önemli bir görevi icra ettiğini belirten Başsavcı Gökhan Kapağan, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayımız hepimize kutlu olsun inşallah. Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’ün meslekte 25. yılını dolduran personele gönderdiği sertifikaları, teşekkür belgelerini takdim için toplandık. Aslında bu teşekkür belgeleri yaklaşık olarak 2 ay önce gelmişti.

Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı yaparak bu belgeleri sizlere vermek istedik. Hepinize hizmetleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Belki 25 yıl diyoruz ama içimizde 35, 37, 40 yılını doldurmuş personellerimiz var. Adliye işi zor. Ben her yerde dile getiriyorum. Çok fedakarlık istiyor. Sorunlu insanların sorunlarını çözmek gerçekten çok zahmetli bir iş. Hepiniz en az 25 yıl bu zorluklara katlandınız, fedakarlık gösterdiniz. O yüzden sizlere çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni personellere de bu fedakarlığı ve özveriyi aktarırsınız. Özellikle tecrübeli müdürlerimiz başta olmak üzere hepinizden bunu istirham ediyorum. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum, hayırlı ramazanlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol