Başkanlar, Mahalle Sakinlerinin Ramazan Ayını Kutladı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli merkez ilçenin mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette muhtarlarla mahalle sakinlerinin istek ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak, muhtarların şahsında tüm mahalle sakinlerinin Ramazan Ayını kutladılar.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptığı ziyaretlerinde muhtarların devlet ile millet arasındaki iletişimin sağlanmasında önemli bir görev üstlendiğini belirterek; “Muhtarlık müessesesi; demokrasimizin, yönetim sistemimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.
Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde muhtarlarımız ile tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 Salgını konusunda alınan tedbirler hakkında görüşmelerde bulunduk. Muhtarlarımız ziyaretlerimizde bizlere mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini ilettiler. Bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşen her türlü görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacağımızı ifade ettik. Aynı zamanda ziyaretimizde muhtarlarımız nezdinde tüm mahalle sakinlerimizin Ramazan Ayı’nı kutlayarak, hayırlısı ile Ramazan Bayramı’na ulaşmalarını temenni ettik” dedi.
Mahalle Muhtarları, Ilık ile Özsan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler
Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirten; Karahıdır Mahallesi Muhtarı Reşat Vardar, İstasyon Mahallesi Muhtarı Naide Şanslı Özdemir, Bademlik Mahallesi Muhtarı Ersin Derici, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Zafer Balcı, Yayla Mahallesi Muhtarı Erkan Kısa, Demirtaş Mahallesi Muhtarı Serdal Kocabalta, Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç, Karacaibrahim Mahallesi Muhtarı Cengiz Işık, Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, Akalar Mahallesi Muhtarı Hakan Ediş, Pınar Mahallesi Muhtarı Nevzat Demir, Kocahıdır Mahallesi Muhtarı Celil Tezeren ve Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İ. Hakkı Özsan’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol