Başkan, projeleri ile küçük-büyük herkesi sevindiriyor

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, belde sakinleri adına yürüttüğü çalışmaların meyvelerini topluyor. Nitekim yapımına bir süre önce başlanan ve ekiplerin hızla süren çalışmaları neticesinde 4000 m2’lik alan yapılan kilitli taş döşemesi işi geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Sonlanan yol çalışması ile yepyeni bir yüze kavuşan Kaynarca’da vatandaşlar, Başkan’ın çalışmalarından son derece memnun. Belde çocukları için de etkinlikler düzenleyen Başkan Türker, miniklerinde de büyük sevgisini kazanıyor

Kaynarca Belediyesi sakinleri, belediye başkanları Serdar Türker’in hiç dinmeyen çalışma temposu sayesinde, yaşadıkları beldenin günden güne gelişen yapısını gözlemlemenin memnuniyetini yaşıyor. Nitekim yapımına bir süre önce başlanan ve geçtiğimiz günlerde tamamlanan yol çalışması bunun en güzel örneği…
4000 m2’lik yol yapım çalışması tamamlandı
Kaynarca Belediyesi’nin Kardeş Belediye ilan ettiği Sarıyer Belediyesi’nin desteği ile bir süre önce başladığı, Kaynarca’nın Temel Eğitim Okulu önü, Recep Damgalı’nın sahibi olduğu kahve önünden başlanarak Cevizler Yolu ile devam eden 4000 m2’lik alanın kilitli taş döşemesi işi 14 Ağustos 2016 tarihinde tamamlandı.
Kaynarca’yı yepyeni bir yüze kavuşturan çalışmaların tamamlanmasının ardından konuşan Başkan Serdar Türker; “Okul bölgesinde özellikle minik öğrencilerimiz ve genç kardeşlerimiz artık tertemiz yoldan geçerek okullarına gidecekler. Halkımız için sürekli projeler üretmeye devam edeceğiz.
Gece gündüz demeden cansiperane bir şekilde çalışan emekçi, cefakar işçi arkadaşlarımıza, Meclis üyelerimize ve her zaman yanımızda olan Kaynarca halkına çok teşekkür ediyorum.
Bu yol ve meydan ile Kaynarca çok önemli bir sorunundan kurtuldu. Kaynarcamız’a ve halkımıza hayırlı olsun.”
Sarıyer ve Babaeski Belediyeleri’nden destek
Yol yapım çalışmasına büyük destek veren Sarıyer Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde beldeye 3 tır dolusu Border Taşı gönderdiğini dile getiren Başkan Türker, Sarıyer Belediyesi’ne minnettarlığını şöyle ifade etti: “Kardeş Belediyemiz Sarıyer’den 3 tır dolusu Border Taşı geldi. Her zaman Kaynarcamız’ın yanında olan, okul bölgesinin 4.000 m2 kilitli taşlarını gönderen ve devamlı desteğini gördüğümüz Sarıyer Belediyemiz’e, Değerli Başkanımız Şükrü Genç’e, Sarıyer Belediyesi’nin Meclis Üyelerine ve değerli Sarıyer halkına çok teşekkür ediyoruz.”
Ayrıca Babaeski Belediyesi tarafından da 1 tır dolusu Border Taşı gönderildiğini ifade eden Türker, desteklerinden ötürü Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’ya, Babaeski Belediye Meclis Üyeleri ve değerli Babaeski halkına teşekkürlerini iletti.
Yol çalışmasının ardından kaldırım çalışması başladı
Tamamlanan yol çalışmasının ardından, şimdi de kaldırım çalışmalarına başlandığını dile getiren Başkan Serdar Türker, Kaynarca’nın daha da güzelleşmesi adına ekiplerin canla başla çalıştığını ifade etti. Meclis Üyeleri, personel ve daima yanında olan Kaynarca halkına teşekkürlerini ileten Başkan, yeni yol ve kaldırımlar ile yeni eğitim-öğretim yılına çok farklı bir şekilde girileceğini vurguladı.
Su Diyarı Kaynarca’daki etkinlikte minikler doyasıya eğlendi
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’in beldede yürüttüğü bir diğer önemli çalışması da Su Diyarı Kaynarca’nın değerlerini ön plana çıkarıyor. Nitekim 20-21 Ağustos 2016 tarihlerinde, hem Su Diyarı Kaynarca’nın bu değerini ön plana çıkarmak hem de beldede yaşayan çocukların iyi vakit geçirmesini sağlamak amacıyla etkinlik düzenlendi. Kaynarca Belediyesi tarafından kiralanan su bisikletleri ile Kaynarca Değirmen Bölgesi’nde çocukların doyasıya eğlenmesini sağlayan etkinlik, başta çocuklar olmak üzere belde sakinlerini mutlu etti. Söz konusu etkinlik hakkında konuşan Başkan Türker; “Çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinlikte tüm çocuklarımız çok eğlendiler.
Kaynarcamız’ın tertemiz sularında oynayan tüm çocuklarımız çok mutluydular. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi en büyük isteğimiz.
Diğer yandan Kaynarcamız ile ilgili yaptığımız çalışmalar ülke gündeminde de yer almaya devam ediyor. Nitekim söz konusu etkinliğimiz Hürriyet gazetesinde yayımlandı.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çok çalışmak ve yeni projeler üretmek zorundayız.
Geçen yıl 5 adet çocuk parkını çocuklarımıza hediye etmiştik; bu yıl da kütüphane için çalışmalara başladık. Beylikdüzü Belediyemiz proje için çalışmaları başlattı.
Kaynarcalı çocuklarımız için daha yapacak çok işimiz var. Çünkü biz tüm çocukları çok fazla seviyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol