Başkan Zabun; “Amacımız okulumuza destek sağlamak”

Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği 12 Ocak Cuma günü saat 20.00'da ilimiz Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonu’nda bir dayanışma ve yardımlaşma yemeği düzenledi. Düzenlenen yardımlaşma yemeğine 400 veli katıldı.

12 Ocak Cuma günü saat 20:00’da Atatürk Ortaokulunun dayanışma ve yardımlaşma yemeği düzenlendi.
Düzenlenen dayanışma ve yardımlaşma yemeği Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonunda gerçekleşirken toplam 400 veli katılım gösterdi.
Kapıda velileri karşılayan Okul Aile Birliği Başkanı Neslihan Zabun Önadım Medya Grubu muhabirlerine yaptığı açıklamada hem veliler ile güzel bir zaman geçirmek, hem de okula destek sağlamak olduğunun belirtti. Zabun “Bu sene ilk senem. Biraz acemiyiz ama güzel işler başardık. Ekip arkadaşlarıma ve destek veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizim buradaki amacımız hem gelen konuklarımızı ve velilerimizi eğlendirmek hem de burada okulumuza yarar sağlamak.
Güzel işler yaptığımıza inanıyoruz. Allahın izni ile daha da güzel işleri hayata geçireceğiz. Sizlere de bizleri bu gece yalnız bırakmadığınız için en başta Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün olmak üzere tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yemek ile başlayan program şarkı ve eğlenceler ile son buldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. SedatKARACADURALIOĞLU 16 Ocak 2018 Salı 00:10:39

    okulun kuruluşunun 50 nci. yılı eski mezunlarla buluşma günü yapılsın okul bahçesinde. AİLE BİRLİĞİNE DUYURULUR