Başkan Yavuz Şehitlerimizi Unutmadı

Kırklareli’ne bağlı Demirköy İlçesi Belediye
Başkanı Muhlis Yavuz gündem konuları hakkında açıklamalarda bulundu.
Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör yapılanmalarına yönelik başlatılan “Zeytin Dalı Harekatı” 4.gününde devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’ndan yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Harekatın amacı, Türkiye’nin sınırlarında ve bu bölgede güvenlik ve istikrarın sağlanması olarak tanımlanırken, operasyon kapsamında “Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek olarak açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasında kullandığı; “Bütün mesele Afrin’i gerçek sahiplerine teslim etmek” sözü harekatın amacı hakkında en net bilgiyi veriyor.
Dualar kahraman Mehmetçiğimize
Siyasiler konu ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor. Açıklamalarda bulunan bir isim de Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz oldu. Yavuz sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda; “Zeytin Dalı Harekatı vatanımız ve milletimiz için hayırlı olsun. Yüce Yaradan ordumuzu muvaffak etsin. Dualar Kahraman Mehmetçiklerimize. Seher vaktinde, dua vaktinde Demirköy’den; Afrin’deki yiğitlerimize, Demirköy'lü hemşerilerime ve tüm Türkiye’ye selam olsun. Rabbim başta Mehmetçiklerimiz olmak üzere herkesin işlerini kolay kılsın, muvaffak ve muzaffer eylesin. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize Yüce Rabbimden şifalar diliyorum. Allah’a emanet olunuz” ifadelerine yer verdi.
Zeytin Dalı
Operasyonu’nda ilk şehit
Afrin Operasyonu 4.gününde devam ederken maalesef ki ilk şehit haberi geldi. Kilis'in Gülbaba köyünde çıkan çatışmada Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan şehit oldu.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis’in Gülbaba köyü güneydoğusunda YPG ve İŞİD’li terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada Sincanlı Piyade     Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın şehit olduğunu ifade edildi. Şehidimiz ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Yavuz, “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Gülbaba Köyü'nün güneydoğusunda terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Ankara'dan Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'a Yüce Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.
Bitlis şehitlerimiz
unutulmadı
Başkan Yavuz, Bitlis’te 21 Ocak Pazar günü çığ düşmesi sonucu şehit düşen askerlerimizi de unutmadı. Şehitlerimize saygısını gösteren Yavuz şu ifadelere yer verdi, “Bitlis’te çığ sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Dualarımız kayıp askerlerimiz için.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol