Başkan Volkan Can son durumu değerlendirdi

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can son durum değerlendirilmesinde bulundu. Başkan Can “bizi hafife aldılar” dedi. Can “Bizim açımızdan müthiş bir hafta sonu geçti. İyi mücadele ettik takım olarak istenilen her şeyi sahaya yansıttık. Futbolcu kardeşlerimi ve hocalarımı tek tek tebrik ediyorum. Müthiş bşr takım ruhuyla bir hafta boyunca sıkı bir şekilde çalıştık. Burada en büyük etken taraftarlarımız oldu.
“Grubumuz şampiyonlar ligi gibi bir grup”
“Bütün PTT’den düşen takımlar olsun ve benzeri hepsi bizim grupta. Onlarda para varsa bizde de inanç var. Bizde bu inancımızla bizi nereye kadar götürürse bütün taraftarımızla birlikte gitmeye hazırız”
“Henüz ligin başındayız ancak yine de önemli haftalar puan almak bizim açımızdan güzel”
Şuanda muhteşem bir hava yakaladık. Bunu ilk yarı sonuna kadar sürdürmeyi planlıyoruz. Hedefimiz olan üst sıralara ve üst lige bu sene yapacağımız nokta transferlere çıkmayı planlıyoruz”
“Şimdi en önemlisi önümüzde Karagümrük deplasmanı”
“Genç bir takım, bizim gibi koşan bir takım. Hafife almamamız gereken bir rakip. İç sahada çok zor yeniliyorlar. Deplasmandan 3 puanla döndüğümüz takdirde, biliyoruz ki bu hafta Sakarya-Altay maçı var, Gümüşhane- Urfa maçı var bu takımlardan ikisi birer puan kaybetmesi halinde içerdeki Selçuklu maçında lider bile olabiliriz. Futbolcu kardeşlerime de önümüzdeki toplantıda bunu anlatacağım. Zafer sarhoşluğu içerisine girmeden başarılarımızı sürdürmeyi planlıyoruz. Çünkü havaya girenleri gördük. Biz sağlam bir şekilde yere basmak istiyoruz”
“Biz inandık, taraftarımızda inandı”
“Hep beraber taraftarımızla beraber bunları yapmak istiyoruz çünkü onlarsız olmuyor. Taraftarımızla birlikte neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Altay gibi bir takıma beş tane gol atmak bizim güçlü bir takım olduğumuzu herkese gösterdi. Bütün Kırklareli Halkı bize inansın duaları bizimle olsun”
“Sizde bilet alıp Kırklarelispor’a
destek olun”
“Çünkü 1 TL geliri olamayan bir takımız. Bu sene İddia gelirimiz de kesildi. Ancak yine de bizim inancımız var. Bütün protokolümüz daima yanımızda. Kırklareli halkından da aynı özveriyi bekliyoruz. Bilet alarak Kırklarelispor’a destek olun bizler de kimseden para almadan maçlara girmenizi isteriz ancak takımımızın başka hiçbir geliri yok. Bilet paralarını Kırklarelispor’a bir yardım olarak görün bizlere gönül koymayın”
“Şimdi sıra Karagümrük’te”
“Şimdi sıra Karagümrük deplasmanı. Bu hafta Karagümrük’e konuk olacağız. Rakibimizi değerlendirecek olursak bu hafta Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde top koşturacaklar. Bu nedenle biraz zorlanacaklar. Evet bizim açımızdan iyi” diye aktardı.
Enis Çeliksu “Teşekkürler
Kırklareli Taraftarı”
Kırklareli halkını vazgeçilmezi Enis Çeliksu her zaman Kırklarelispor’un arkasında olan taraftara teşekkür etti. Çeliksu “Bizim galibiyetlerimizin bir sırrı takımızdaki ağabeylik kardeşlik. Hani derler ya takımdaşlık biz bir takımdaş değil de biz bir aileyiz galibiyetimizin sırrı bu. Bu hafta evimizde 5-3’lük bir galibiyet aldık. Çok mutlu olduk. Maç öncesi takım arkadaşlarımızla ağabeylerimiz ile anlaşarak gol sonrası güzel bir selamlama yaptık. Bu arda bizlere Şehidimiz Göktan Özüpek ağabeyimizi unutturmayan 39 gençlik taraftarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sinan Kurumuş “Artık
Kırklarelispor zamanı”
Kırklarelispor’un Başarılı oyuncusu Sinan Kurumuş “Artık Kırklarelispor zamanı. Budan sonra artık Kırklarelispor’u hafife almasınlar. Anlımızın akı ile her mücadeleden 3 puan ile döneceğiz.
Evet bu hafta son derece güzel bir skor ile 3 puanını aldık. 3 gol attım böylelikle lig’de gol sayımı 7’e çıkardım.
Tabiî ki başarımızın sırrı arkamızdaki taraftar onlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol