Başkan Volkan Can Yeşilay’a İmzayı Attı

Yeşilay Kırklareli Şubesi saha çalışmalarına Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can’ı ziyaret ederek ve imza attırarak sürdürdü.

Gönüllülük esassına göre çalışan ve önemli faaliyetlerin altına imza atan Yeşilay Kırklareli Şubesi yeni isimleri üye yaparak yoluna devam ediyor.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Yeşilay Kırklareli Şube Müdürü Halil Yücel “Yeşilay Kırklareli Şubesi olarak Türkiye 2. ve 3.Lig Kulüpler Birliği ve Kırklarelispor Başkanı Sn Volkan Can'ı Yeşilay ailesi olarak ziyaret ettik. İlimizde gerçekleştirdiğimiz Yeşilay faaliyetlerimiz ve proje çalışmalarımız ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk.
Sağlıklı bir yaşam için sporun önemine dikkat çekilerek Genç Yeşilay gönüllülerimizin de dahil olacağı ortak yapılacak projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Her zaman Yeşilay'ımızın yanında olduğunu belirten Sayın Başkanımız Volkan Can Şubemize üye olarak Yeşilay Ailemize katılım sağladılar. Kendilerine misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür eder, hayırlı olması dileklerimizi iletiriz” dedi.
Başkan Volkan Can’da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken “Yeşilay’ın çok ciddi bir kuruluş olduğunu biliyor ve görüyoruz. Özellikle ilimizde son derece faal bir durumdalar. Kulübümüz adına onlarla her zaman için iş birliği yapmaya hazırız. Amacımız topluma hep birlikte katkı sağlamak yaşam kalitelerini artırmak” dedi. (E.Yıldırım)




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. içleri boş kurumlar 24 Kasım 2021 Çarşamba 12:57:11

    İşte böyledir bu işler tasvip ve teşvikli uyuşturucular salgınıyla yapacak işiniz yoksa populer bir konu bulur birşeyler yapıyor gibi yaparsınız olur biter efendicikler..