Başkan Turhan Altıntel’den İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit’e tebrik ziyareti

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Doktorclub Awards 2019 Türkiye Sağlık Ödülleri’nde “Billur Gözler” projesiyle “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü kazanan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit’i Kırklareli sağlık camiası adına tebrik etti. Altıntel, tebrik ziyaretinde Çiğdem Cerit ve ekibini kutlayarak, başarılar diledi.

Doktorclub Awards 2019 Türkiye'nin Sağlık Ödülleri, bu yıl üçüncü kez 20 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Cemil Bilsel Konferans Salonunda gerçekleştirilen görkemli törenle sahiplerini buldu. Törende “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü elde etti. Törende ödülü Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü personeli aldı. Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel’de bu başarı dolayısıyla Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit’i Kırklareli sağlık camiası adına tebrik etti. 

Altıntel, tebrik ziyaretinde Çiğdem Cerit ve ekibini kutlayarak, başarılar diledi.
Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Billur Gözler projesinin ödüle layık görülmesinden sonra şu ifadelere yer vermişti: “Kırklareli olarak bu heyecanı yaşamak bizler için bir gurur kaynağı. Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü olarak bize bu ödülü layık gören jüri üyelerimize ve 20 binin üzerinde bize oy veren vermeyen tüm hekim arkadaşlarımıza, projemize gönül veren ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Billur Gözler Projesi ile ilimizde 3-13 yaş aralığında 40 bin çocuğumuzu otorefraktometre cihazı ile tarayarak kırma kusurlarını tespit ettik. Tedavileri için gerekli yönlendirmelerini yaptık. Velileri bilgilendirdik. Bu bir gezici sağlık uygulaması olarak yapıldı. Bununla sadece çocuklarımızın önemli bir sağlık sorununu çözmemiş aynı zamanda beyin gelişiminin önemli olduğu 3-13 yaş arasındaki çocuklarımızın hayatlarına dokunmuş olduk. Projede bizi finanse eden Trakya Kalkınma Ajansı’na teşekkür etmek istiyorum. Sağlık Bakanlığı yöneticilerimize, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğümüze ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz bu ödülü Kırklareli sağlık camiası adına alıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol