Başkan Talay Uyumadı, Hizmet İçin Uyumayanların Yeni Yılını Kutladı

31 Aralık Salı Akşamı yeni bir yıla adım attık. Pek çok vatandaşımız yeni yılı sevdikleriyle birlikte eğlenerek girdi. Ama pek çok meslek grubu da her yılbaşında olduğu gibi bu yıl da hizmet için sevdiklerinden ayrı kalarak çalışmaya devam etti. Doktorlar, polisler ve daha niceleri.. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, yılbaşı akşamında kurum ve kuruluş çalışanlarını yalnız bırakmadı ve ziyaretler gerçekleştirdi. 

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Başkan Talay, “Devlet Hastanemizi ziyaret edip, personellerimizle sohbet ettik. Hastalarımıza acil şifalar diledik. Bu gece hizmet için, nöbet başında olan tüm personellerimize kolaylıklar dilerim” dedi.
“Rabbim tüm kolluk
kuvvetlerimize kolaylıklar versin inşallah”
Başkan Talay, ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Talay, “İlçe Jandarma Komutanlığımızdayız. Yeni yıla az bir vakit kala kolluk kuvvetlerimize çalışmalarında başarılar diledik. Yeni yıl tebriklerimi ilettik, Rabbim tüm kolluk kuvvetlerimize kolaylıklar versin inşallah” ifadelerini kullandı.
Emniyet mensuplarını da unutmayan Başkan Talay şu sözleri sarf etti; “İlçe Başkanımız Sn. Hicret Şamil Karasu ve Belediye Meclis Üyemiz Sn. Yusuf Gezer ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'müzü ziyarette bulunduk. Güvenliğimiz için bu soğuk havalarda ter döken emniyet mensubu personellerimize teşekkür ederiz. Rabbim, ayaklarınıza taş değdirmesin. Huzurlu ve mutlu bir yıl temennilerimizle. İyi seneler.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol