Başkan Talay, “Pınarhisar bölgemizde bir cazibe merkezi haline gelecek”

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü M. Ferit Yüksel'i önceki gün makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçenin içme suyu şebeke hattı, kanalizasyon ve yağmur suyu deşarj hattı, sondaj çalışmaları ve depo inşaatları ile revizyonu hakkında geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçenin kalkınması, gelişmesi ve problemlerinin çözümü için çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü M. Ferit Yüksel'i önceki gün makamında ziyaret eden Başkan Talay, ilçenin içme suyu şebeke hattı, kanalizasyon ve yağmur suyu deşarj hattı, sondaj çalışmaları ve depo inşaatları ile revizyonu hakkında geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.
 İlçenin uzun zamandır var olan problemlerinin çözüme kavuşturulacağını belirten Talay, “ Pınarhisar'da uzun zamandır ihmal edilen konular, yaşadığımız son durumlar da göz önüne alınarak köklü çözüme artık kavuşuyor! İlçemizin hak ettiği altyapısı, bizlerin oluşturduğu ‘Gelecek Vizyonu’ ile birlikte; Pınarhisar'ımızın 50 yıllık geleceğini teminat altına alacak, bölgemizde bir cazibe merkezi haline getirecektir. İlçemize hayırlı olsun!" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol